in ,

Mortal Kombat: Κυκλοφόρησε πιο βίαιο από ποτέ το τρέιλερ της ταινίας

H νέα ταινία “Mortal Kombat” αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες και το HBO τον Απρίλιο του 2021.

Η νέα ταινία του εμβληματικού video game κυκλοφορεί μέσα στο 2021 και αναμένεται άκρως βίαιη, όπως προδίδουν και οι εικόνες του τρέιλερ που διέρρευσε την Πέμπτη. Μάλιστα η πολυαναμενόμενη ταινία ανταποκρίνεται στις άγριες ρίζες της κάνοντας χρήση, όπως καλύτερα μπορεί, την 18+ καταλληλότητα της.

Το πρώτο τρέιλερ για την ταινία reboot του “Mortal Kombat” περιλάμβανε εμβληματικούς χαρακτήρες από το franchise του παιχνιδιού να μάχονται σε live-action μορφή. Το γεμάτο δράση teaser μας έδωσε διάφορα στοιχεία για το τι θα περιλαμβάνει η ταινία.

Μαζί με τις άγριες σκηνές πάντως, οι φίλοι του Mortal Kombat θα πρέπει να είναι αισθάνονται ιδιαίτερα ευχαριστημένοι και “καλυμμένοι” από την παρέλαση χαρακτήρων που αναμένεται να εμφανιστούν στην ταινία, όπως αποκαλύπτει και το trailer: Lui Kang, Sub Zero, Scorpion και Sonja Blade μπαίνουν στην αρέα, ενώ οι Shang Tsung, Goro, Mileena και Noob Saibot θα κάνουν και αυτοί την -πιο σύντομη- εμφάνισή τους.

Τους χαρακτήρες υποδύονται ηθοποιοί όπως: Lewis Tan, Jessica McNamee, Cole Young, Josh Lawson, Mehcad Brooks, Tadanobu Asano, Ludi Lin, Chin Han, Joe Taslim και Hiroyuki Sanada.

Η νέα ταινία “Mortal Kombat” αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες και το HBO τον Απρίλιο του 2021.

ΠΗΓΗ

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Το «The Walking Dead» επιστρέφει με έξι νέα συναρπαστικά επεισόδια

Quiz Γενικών Γνωσεων #27