in ,

O Τίμοθι Σαλαμέ γίνεται ο γιος του «Ψαλιδοχέρη» και της Γουινόνα Ράιντερ για τις ανάγκες νέας διαφήμισης

H ταινία του Τιμ Μπάρτον αποκτά ένα υπέροχο σίκουελ διάρκειας μόλις ενάμιση λεπτού για τις ανάγκες της νέας διαφήμισης της Cadillac.

Από τις διαφημίσεις που ξεχώρισαν στο φετινό Super Bowl, ήταν εκείνη της Cadillac, στην οποία πρωταγωνιστεί ως γιος του «Ψαλιδοχέρη» ο Τίμοθι Σαλαμέ. Μάλιστα η συγκεκριμένη διαφήμιση φούντωσε τις φήμες για ένα επερχόμενο sequel της ταινίας του 1990, με πρωταγωνιστή αυτή τη φορά τον Τίμοθι Σαλαμέ.

Στα της διαφήμισης τώρα, αυτή ξεκινά με τη φωνή της Γουινόνα Ράιντερ, η οποία λέει πως θα μας διηγηθεί την ιστορία ενός αγοριού με ψαλίδια αντί για χέρια. Η Ράιντερ τονίζει ότι θα μιλήσει για τον Edgar, τον γιο της, ο οποίος δεν δυσκολεύεται αρκετά στη ζωή του, καθώς, όπως και στην ταινία του Τιμ Μπάρτον, τα ψαλίδια στα άκρα τον εμποδίζουν να μετακινείται με το λεωφορείο, αλλά και να οδηγήσει. Όλα αυτά μέχρι που η μαμά του αγοράζει μια Cadillac…

Το σποτάκι αυτό πήρε και την έγκριση του Μπάρτον ο οποίος δήλωσε πως «είναι σπάνιο όταν ένα έργο για το οποίο είσαι υπερήφανος συνεχίζει να ζει και να εξελίσσεται με τους καιρούς, ακόμη και μετά από 30 χρόνια. Χαίρομαι που βλέπω τον Εντγκαρ να αντιμετωπίζει τον νέο κόσμο! Ελπίζω ότι τόσο οι φανς όσο και όσοι μαθαίνουν τον “Ψαλιδοχέρη” για πρώτη φορά, διασκεδάσουν μαζί της.»

Η Ράιντερ δήλωσε στο Variety πως ήθελε να παίξει ξανά την Κιμ στην διαφήμιση γιατί «λάτρεψα την ιδέα στον να συνεργαστώ με τον Τίμοθι, και το ότι ήταν επρόκειτο για ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο ήταν επίσης σημαντικό [στην απόφασή μου]. Ηταν αρκετά σουρεαλιστικό να έχω τον Τίμοθι να παίζει τον γιο μου. Είναι υπέροχος – τόσο γλυκός και καλός. Ενιωσα έναν άμεσο δεσμό μαζί του.»

Ελπίζουμε η καλή χημεία των δύο ηθοποιών στο διαφημιστικό να θέσει τις βάσεις για ένα πολύ ενδιαφέρον σίκουελ της κλασικής ταινίας του Μπάρτον.

ΠΗΓΗ

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Quiz Γεωγραφίας #1

Έξαλλοι στο «Καφέ της Χαράς» – Γιατί «κόπηκε» σκηνή από το τελευταίο επεισόδιο