in ,

Το «The Great Gatsby» γίνεται μίνι σειρά από τον δημιουργό των Vikings

Η νέα σειρά- υπερπαραγωγή του Μάικλ Χιρστ περιμένει τους ενδιαφερόμενους αγοραστές.

Το βραβευμένο με δύο Όσκαρ «The Great Gatsby» που οι περισσότεροι πλέον θυμόμαστε για την ερμηνεία του Λεονάρντο ΝτιΚάπριο και ειδικότερα για την σκηνή που μετατράπηκε σε meme στην ποπ κουλτούρα, γίνεται τηλεοπτική σειρά. Το κλασικό αριστούργημα του Scott Fitzerald, ξανάρχεται αυτή τη φορά στην μικρή οθόνη από τον δημιουργό των Vikings Μάικλ Χιρστ.

Πρόκειται για μια υπερπαραγωγή με μεγάλο budget, που έχουν αναλάβει οι A+E Studios και ITV Studios America. Ακόμη, όμως περιμένει αγοραστές ούτως ώστε να καταλήξει σε κάποια streaming υπηρεσία ή καλωδιακό κανάλι. O Μάικλ Χιρστ αναπτύσσει πάνω από τρία χρόνια το εν λόγω project και μέχρι πέρυσι βρισκόταν στα σκαριά από την Apple, όμως τα σχέδιά της άλλαξαν.

Με τη σειρά αυτή, ο Χιρστ θέλει να εξερευνήσει την κοινότητα των Μαύρων της Νέας Υόρκης της δεκαετία του 1920, όπως και τη μουσική κουλτούρα. Ο δημιουργός μάλιστα έκανε την εξής δήλωση για το project «Σήμερα, όσο η Αμερική θέλει να αναγεννηθεί για άλλη μια φορά, είναι η τέλεια στιγμή να κοιτάξουμε με μια διαφορετική ματιά τη διαχρονική ιστορία, να εξερευνήσουμε τους δημοφιλείς χαρακτήρες μέσα από ένα μοντέρνο φυλετικό φάσμα. Το βαθιά ρομαντικό όραμα του Fitzgerald δεν του απαγόρευσε να εξετάσει και να παρουσιάσει τα σκοτεινά υπόγαστρα της Αμερικανικής εμπειρίας, γι’ αυτό και η ιστορία είναι μια τέτοια τραγωδίας και ελπίδας και γι’ αυτό έχει απήχηση σήμερα».

ΠΗΓΗ

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Το ΗΒΟ ετοιμάζει τηλεοπτική σειρά Χάρι Πότερ και θα είναι απλά μαγική!

Πότε θα δούμε τελικά το Escape Room 2 ???