in , ,

Peaky Blinders: Τέλος για τη σειρά με την ολοκλήρωση της έκτης σεζόν- Πως θα συνεχιστεί η ιστορία

H έκτη και τελευταία σεζόν των Peaky Blinders δεν αναμένεται πριν το τέλος του 2021 ή το αργότερο στις αρχές του 2022, ανάλογα με τους χρόνους της παραγωγής.

Μια ανακοίνωση που μάλλον θα στενοχωρήσει τους ανά τον κόσμο φαν της σειράς Peaky Blinders επιφύλαξε η βρετανική τηλεόραση BBC. Το Peaky Blinders, μία από τις πιο αγαπημένες σειρές με παγκόσμια απήχηση, φτάνει στο τέλος της με την ολοκλήρωση της έκτης σεζόν που βρίσκεται στα σκαριά.

Συγκεκριμένα, ο Στίβεν Νάιτ, δημιουργός και σεναριογράφος της επιτυχημένης σειράς, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του «Peaky Blinders» ανακοίνωσε καλά και ταυτόχρονα δυσάρεστα νέα για τους φαν του προγράμματος.

Η ιστορία του Τόμι Σέλμπι και της οικογένειάς του καθώς αναδυόταν στην εξουσία από την αφάνεια της εργατικής τάξης στη μεταπολεμική κοινωνία του Μπέρμιγχαμ αναμένεται να ρίξει αυλαία, όπως επιβεβαίωσε και το ίδιο το BBC.

https://twitter.com/ThePeakyBlinder/status/1351188270647025667?s=20

Σύμφωνα με το Variety, η έκτη και τελευταία σεζόν των Peaky Blinders δεν αναμένεται πριν το τέλος του 2021 ή το αργότερο στις αρχές του 2022, ανάλογα με τους χρόνους της παραγωγής.

Ο Νάιτ ωστόσο έσπευσε να χαρίσει στους φανατικούς Peaky Blinders fans μια αχτίδα αισιοδοξίας, λέγοντας πως η ιστορία θα συνεχίσει πέραν της έκτης σεζόν, αλλά με άλλον τρόπο.

«Πιστεύουμε πως αυτή θα είναι η καλύτερη σεζόν όλων και είμαστε σίγουροι πως οι εξαιρετικοί θαυμαστές μας θα τη λατρέψουν. Κι αν η τηλεοπτική σειρά φτάνει στο τέλος της, η ιστορία θα συνεχίσει υπό άλλη μορφή», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο αν οι δηλώσεις του δημιουργού του Peaky Blinders αναφέρονται σε μια δεύτερη σειρά με βάση τους ήρωες της ιστορίας, ή αν ο σεναριογράφος σκοπεύει να ετοιμάσει μια ταινία για το Peaky Blinders.

Να σημειωθεί ότι η σειρά Peaky Blinders έκανε πρεμιέρα στο δεύτερο κανάλι του BBC το 2013 και εξελίχθηκε σε μια από τις πιο επιτυχημένες της βρετανικής τηλεόρασης εκτός συνόρων.

ΠΗΓΗ

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

QUIZ : LORD OF THE KEY

The Lord of The Rings- Όσα γνωρίζουμε για την πιο ακριβή τηλεοπτική σειρά όλων των εποχών