in , ,

Καλή Χρονιά με αγαπημένους Escape Owners

Χρόνια πολλά σε όλους!

Κανονικά τώρα θα είχε γεμίσει το φέισμπουκ με ερωτήσεις του στυλ «Ποια εταιρία είναι ανοικτά» «Τρομακτικό δωμάτιο για την αλλαγή του χρόνου» ή «Ποιο θα είναι το πρώτο δωμάτιο του 2021;;» Δυστυχώς όλοι εμείς, οι escapers, νιώθουμε εγκλωβισμένοι, να πνιγόμαστε αφού πραγματικά τα δωματια απόδρασης είναι ο τρόπος ζωής μας. Εμείς τα Μαυροσκυλα όλο αυτό το καιρό, φυσικά με τη βοήθεια σας εξάλλου Μαυρόσκυλα είμαστε όλοι, με κουίζ, vs, αλλά και παιχνίδια προσπαθήσαμε να σας κρατήσουμε παρέα, αλλά και να κρατήσουμε ζωντανή τη φλόγα για το κόλλημα μας. Στο τελευταίο παιχνίδι μας , δηλώσανε παρόν πολλοί ιδιοκτήτες από escape rooms και πραγματικά τους ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου για τη συμμετοχή τους!! Είναι σημαντικό οι άνθρωποι που μας προσφέρουν διασκέδαση, που δημιουργούν παιχνίδια, να είναι πρόθυμοι ακόμα και σε αυτή τη δύσκολη περίοδο ,να παίξουν!!!

Τα παρακάτω βίντεο με ευχές αποτελούν μέρος του The Game Christmas edition, αν κάποιος θελει να το παίξει μπορεί να πατήσει εδώ. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, ας αφήσουμε πίσω μια δύσκολη χρονία, και ας ξεκινήσουμε μια καινούργια με τους αγαπημένους μας Escape Owners. Χρόνια πολλά, Καλη Χρόνια να έχουμε !!!

Πώς σου φάνηκε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

ΔΑΦΝΗ vs ΚΩΣΤΑΣ

Αυτές τις σειρές περιμένουμε σαν τρελοί να δούμε το 2021