in , ,

Μοντέλο του Instagram ψάχνει σχέση με κάποιον που να έχει κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό

Ένα μοντέλο του Instagram από τη Βραζιλία αποκάλυψε τους αυστηρούς κανόνες που έχει βάλει, προκειμένου να επιλέξει τον επόμενο σύντροφό της.

Τους τελευταίους μήνες, η 27χρονη Ιάσμιν Σάντος, καθιστά σαφές ποιους άνδρες θα ήθελε να συναντήσει.

Προηγουμένως, είπε ότι ήθελε όσοι ταιριάζουν μαζί της στο Tinder να υποβληθούν σε τεστ κορονοϊού προτού βγουν. Μάλιστα, το είχε δηλώσει μέσω του προφίλ της.

Τώρα η Βραζιλιάνα καλλονή, που διαμένει στο Λονδίνο, αναζητάει έναν άνδρα που να έχει κάνει το εμβόλιο για τον ιό.

«Νόμιζα ότι θα η καραντίνα θα ήταν σύντομη, αλλά διήρκεσε περισσότερο από όσο φανταζόμουν. Ήταν κάτι που μας εξέπληξε όλους. Θέλω έναν άνδρα που να έχει εμβολιαστεί εναντίον του κορονοϊού, αυτή είναι η πρώτη μου απαίτηση. Έχω πολλές προσδοκίες για την ημέρα που συναντώ κάποιον, θέλω επίσης να είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος», σημείωσε η ίδια και πρόσθεσε:

«Ακόμα κι έτσι, θα λάβουμε κάθε επιπλέον προφύλαξη για να αποφύγουμε τη μόλυνση από τον ιό.»

Έχει κάνει 50 πλαστικές

Η Σάντος δηλώνει influencer και έχει αρκετούς ακόλουθους σε αρκετά μέρη του κόσμου, όπως το Ντουμπάι, το Παρίσι και το Μιλάνο.

Πριν από λίγο καιρό, ήταν αγνώριστη μετά τις 50 πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί. Η πρώην Playmate έχει ξοδέψει περίπου 100.000 ευρώ σε επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής όλα αυτά τα χρόνια για να αλλάξει την εμφάνισή της.

Τον περασμένο Αύγουστο αποκάλυψε πως άλλαξε το στήθος της τρεις φορές και δήλωσε ματαιόδοξη. «Αν κάτι μέσα μου με ενοχλούσε και ήμουν σε θέση να το αλλάξω, θα το άλλαζα. Θέλω να έχω μεγαλύτερα στήθη και «τα μάτια της αλεπούς», μια επέμβαση που αυξάνει την άκρη των φρυδιών.»

Το μοντέλο παραδέχτηκε επίσης ότι λαμβάνει πολλές επικρίσεις για την εμφάνισή της, κάτι που δεν φαίνεται να την επηρεάζει.

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Η τρομακτικότερη ταινία όλων των εποχών, ο «Εξορκιστής» επιστρέφει με sequel

Τα κοκτέιλ που μπορείς να φτιάξεις στο σπίτι για να καταπλήξεις και τους 8 καλεσμένους σου!