in ,

Ο Τζόνι Ντεπ ζήτησε την απόλυση της Άμπερ Χερντ από το «Aquaman»

Ο Τζόνι Ντεπ φέρεται να ζήτησε τη βοήθεια της αδελφής του.

Ο Τζόνι Ντεπ φέρεται να ζήτησε την απόλυση της Άμπερ Χερντ από την ταινία Aquaman.

O διάσημος ηθοποιός κατηγορείται ότι έγραψε στην αδελφή του και παραγωγό Κρίστι Ντεμπρόφσκι, ζητώντας να μεσολαβήσει για την απομάκρυνση της Χερντ από το καστ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η αδερφή του είχε συνεργαστεί με την Warner Bros. ενώ θεωρείται ότι εξακολουθεί να ασκεί επιρροή στο στούντιο.

«Θέλω να αντικατασταθεί στην ταινία της Warner Bros.», φέρεται να έχει γράψει ο Ντεπ, όπως αναφέρει το The Hollywood Reporter. Ωστόσο η Warner Bros. έδιωξε τον ίδιο από την ταινία Fantastic Beasts 3.

Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης δίκης του ενάντια στη βρετανική εφημερίδα The Sun (την οποία και έχασε), ο Ντεπ φέρεται να παραδέχτηκε ότι αυτό το μήνυμα αφορούσε το Aquaman, στο οποίο πρωταγωνίστησε η Χερντ το 2018.

Θυμίζουμε ότι κάτι ανάλογο ζητούν τώρα και οι φαν του ηθοποιού, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει καμπάνια με αίτημα την απόλυση της Άμπερ Χερντ απο το σίκουελ του Aquaman.

Η καμπάνια που έχει τίτλο «Remove Amber Heard from Aquaman 2» μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει πάνω από 1,7 εκατ. υπογραφές.

Η ίδια σε συνέντευξή της το Entertainment Weekly είχε απαντήσει ότι «τέτοιου είδους ενέργειες δεν έχουν καμία ισχύ στην πραγματικότητα» και πως οι φαν πέτυχαν να γίνει μια δεύτερη ταινία Aquaman. «Είμαι τρομερά ενθουσιασμένη για την τόση αγάπη που παίρνω από τους φαν όπως και ότι λόγω αυτής της αγάπης ο Aquaman και η Mera θα επιστρέψουν».

ΠΗΓΗ

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

ΔΗΜΗΤΡΗΣ vs ΠΑΥΛΟΣ

Ο Τζορτζ Λούκας «αντεπιτίθεται»- Η πικρία για τον περιορισμένο του ρόλο στα νέα Star Wars