in ,

Netflix: To «Blood of Zeus» ανανεώθηκε για δύο ακόμα σεζόν με τις ευλογίες του… Δία

H σειρά βρίσκεται στις υψηλές θέσεις με τις καλύτερες του Netflix.

Το Blood of Zeus (Το αίμα του Δία), η anime σειρά του Netflix, που κυκλοφόρησε στις 27 Οκτωβρίου και βασίζεται στην ελληνική μυθολογία ανανεώθηκε για δεύτερη αλλά και τρίτη σεζόν.

Το Netflix ανακοίνωσε την ανανέωση με ένα σύντομο κλιπ που ανήρτησε στο Twitter αναφέροντας «Η σεζόν 2 έρχεται».

Η συγκεκριμένη απόφαση για τη σειρά των ελληνικής καταγωγής Vlas και Charley Parlapanides δεν πάρθηκε καθόλου τυχαία.

Το Blood of Zeus έχει σημειώσει μια άκρως επιτυχημένη πορεία και μάλιστα βρίσκεται στην τρίτη θέση της λίστας με τις πιο δημοφιλείς σειρές του Netflix στις ΗΠΑ.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες για την πλοκή ή την ημερομηνία κυκλοφορίας των δύο επόμενων σεζόν.

Θυμίζουμε ότι «Το αίμα του Δία» (Blood of Zeus), όπως προδίδει και ο τίτλος του, εστιάζει στην ελληνική μυθολογία και τους 12 θεούς του Ολύμπου.

Κεντρικός ήρωας είναι ο Ήρωνας, ο οποίος αποκαλύπτει ότι (και αυτός όπως και τόσοι άλλοι) είναι νόθος γιος του Δία και ότι η μοίρα του κόσμου βρίσκεται στα χέρια του.

«Και ενώ οι Θεοί του Ολύμπου και οι Τιτάνες ετοιμάζονται για πόλεμο, ο Ήρων, ένας θνητός που ζει στα περίχωρα της αρχαίας Ελλάδας, είναι η τελευταία ελπίδα της ανθρωπότητας να επιβιώσει μετά την επέλαση ενός μοχθηρού στρατού δαιμόνων, όταν ανακαλύπτει τα μυστικά του παρελθόντος του», αναφέρεται στην επίσημη σύνοψη του Netflix.

ΠΗΓΗ

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Hint page 7

Quiz Αγαπημένων Ελληνικών Σειρών #7