in , ,

Star Wars: Έκλεψε το αυθεντικό κράνος του Darth Vader αλλά τον έπιασαν αμέσως

Την εταιρία κινηματογραφικών παραγωγών Bad Robot Productions, στη Σάντα Μόνικα, διέρρηξε άνδρας έχοντας βάλει στο… μάτι κάποια από τα πιο κλασικά κομμάτια των ταινιών Star Wars.

Κατάφερε μάλιστα να πάρει το πρωτότυπο κράνος του Darth Vader που χρησιμοποιήθηκε στις ταινίες όπως και ένα ακόμα κράνος Stormtrooper.

Σύμφωνα με αναφορές, ο άντρας έχει ταυτοποιηθεί ως Φρανκ Χέμπερτ, 38 ετών. Εντοπίστηκε κοντά στη Bad Robot να απομακρύνεται ενώ έσπρωχνε ένα καρότσι αγορών στον δρόμο.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στην περιοχή, βρήκαν το κράνος του Darth Vader μέσα στο καρότσι κρυμμένο κάτω από μαξιλάρια Star Wars, μαζί με το κράνος Stormtrooper.

Όλα τα αντικείμενα επιβεβαιώθηκε ότι έλειπαν από το στούντιο παραγωγής. Ο Χέμπερτ συνελήφθη και κατηγορείται για διάρρηξη, ενώ τα κράνη επιστράφηκαν στη Bad Robot.

Όλα αυτά μάλιστα συνέβησαν την ίδια εβδομάδα που ο Ντέιβ Πράουζ, ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον Vader (αλλά δεν του έδωσε τη φωνή του) στις τρεις πρώτες ταινίες της κινηματογραφικής επικής σειράς Star Wars, πέθανε σε ηλικία 85 ετών.

ΠΗΓΗ

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Νοίκιασαν καινούριο σπίτι και βρήκαν… «κρυμμένο θησαυρό» σε «κρυφό δωμάτιο»!

Κουίζ Ελληνικού Κινηματογράφου #5