in ,

Ο Φρέντι Κρούγκερ έρχεται να στοιχειώσει το «Stranger Things»

Ο τρόμος του «Εφιάλτη στο δρόμο με τις λεύκες» επιστρέφει στην τέταρτη σεζόν της σειράς του Netflix.

Ο Ρόμπερτ Ίνγκλαντ, ο ηθοποιός που στοίχειωσε τα παιδικά και εφηβικά όνειρά μας ως Φρέντι Κρούγκερ στο «Εφιάλτη στον δρόμο με τις λεύκες», μπαίνει στο καστ της τέταρτης σεζόν «Stranger Things» στο Netflix.

Η ανακοίνωση έγινε με ανάρτηση στον επίσημο Twitter λογαριασμό της σειράς, αποκαλύπτοντας και τον ρόλο που θα παίξει ο ηθοποιός στη σειρά.

Πρόκειται λοιπόν για τον Βίκτορ Κριλ, «έναν διαταραγμένο και εκφοβιστικό άντρα ο οποίος είναι φυλακισμένος σε ένα ψυχιατρικό νοσοκομείο για έναν φρικιαστικό φόνο στην δεκαετία του ’50». Και κάπως έτσι το Stranger Things θα βρεθεί στον δικό του «Εφιάλτη στον δρόμο με τις λεύκες».

Στο καστ προστίθεται ακόμα οι Τομ Γλατσίχα από το «Game of Thrones», Νικολάι Ντουρίκο (Genius) Τζέιμι Κάμπελ Μπάουερ (Sweeney Todd), Εντουάρντο Φρανκο (Booksmart) και Τζόζεφ Κουίν (Catherine the Great).

Αν και η πλοκή της τέταρτης σεζόν όπως και η ημερομηνία της πρεμιέρα της παραμένουν ακόμα ένα μυστήριο, πρέπει να σημειώσουμε ότι τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει έπειτα από αρκετή καθυστέρηση εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Γνωστός ωστόσο έγινε ο τίτλος του πρώτου επεισοδίου του τέταρτου κύκλου, «Chapter One: The Hellfire Club».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τέταρτη σεζόν δεν πρόκειται να είναι η τελευταία, ενώ αναμένεται να γίνει και μια μεγάλη αποκάλυψη σχετικά με το παρελθόν του Τζιμ Χόπερ. «Πίσω στις ΗΠΑ ένας νέος τρόμος αρχίζει να αναδύεται, κάτι που έχει ταφεί, κάτι που συνδέει τα πάντα. Ο τέταρτος κύκλος αναμένεται να είναι ο μεγαλύτερος, πιο τρομακτικός και τολμηρό΄ς μέχρι τώρα και ανυπομονούμε όλοι να δουν περισσότερα», έχουν δηλώσει οι δημιουργοί Ματ και Ρος Ντάφερ.

Οι Μίλι Μπόμπι Μπράουν, Φιν Γούλφχαρντ, Ντέιβιντ Χάρμπουρ, Γουινόνα Ράιντερ, Γκάτεν Ματαράτσο, Σάντι Σινκ, Κάλεμπ ΜακΛάφλιν, Νόα Σναπ, είναι όλοι παρόντες, όπως και οι Νατάλια Ντάιερ, Τζόι Κίρι, Τσάρλι Χίτον και Μάγια Χοκ.

ΠΗΓΗ

Εσυ θέλεις να είσαι και το πρώτο Μαυρόσκυλο;; Να μαθαίνεις ολα τα θέματα πρώτος,να συμμετέχεις σε διαγωνισμούς, να βλεπεις χιουμοριστικά ποστ, αλλά και να γίνεις μέλος στη κλειστή κοινωνία των Μαυρόσκυλων; Έλα στη παρεα μας στο Facebook Ta Mavroskula (Black Dog Lifestyle) πατώντας εδώ!!

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Τι έμαθες από μαγειρική ΣΤΟ Lockdown 2?

H Lady Gaga σε ταινία μαζί με τον Μπραντ Πιτ

Back to Top

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.