in ,

Το «Call of Duty: Black Ops Cold War» είναι αυτό που χρειαζόσουν για να λιώσεις στην καραντίνα

Κυκλοφορεί την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου

Η αντίστροφη μέτρηση για την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου «Call of Duty: Black Ops Cold War» έχει ήδη ξεκινήσει και σε συνδυασμό μάλιστα με το δεύτερο lockdown, προβλέπεται ατέλειωτο λιώσιμο για τους απανταχού gamers!

Το επόμενο μέρος ενός από τα πιο εμβληματικά franchises με πάνω από 100 εκατ. παίκτες, θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι οι προπαραγγελίες για PS4 και Xbox One έχουν ήδη ξεκινήσει από τις 5 Νοεμβρίου, ενώ για PC άνοιξαν σήμερα 10 Νοεμβρίου.

Το νέο παιχνίδι τα έχει όλα: νέας γενιάς Multiplayer, μια ολοκαίνουργια εμπειρία στις μάχες με τα ζόμπι όπως και ολοκαίνουργιο content στο Warzone.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «Black Ops Cold War» συνεχίζει ακριβώς μετά το τέλος του πρώτου παιχνιδιού, όπου οι παίκτες βρίσκονται μέσα σε μια περιπέτεια συνομωσίας και δράσης στο 1980.

Πρωταγωνιστής του τίτλου είναι ο στρατιώτης Perseus, ενώ οι παίκτες πολεμώντας ανάμεσα σε χαρακτήρες όπως οι Woods, Mason και Hudson, μάχονται για να ανακαλύψουν την αλήθεια. Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και οι αποφάσεις των παικτών θα είναι αυτές που θα βοηθήσουν στην εξέλιξη της ιστορίας.

Το «Call of Duty: Black Ops Cold War» διανέμεται από την Activision, θυγατρική της Activision Blizzard (NASDAQ: ATVI).

Πηγη

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

H αποκάλυψη μετά από 55 χρόνια για τη σκηνή με το χαστούκι στο «Μια τρελή – τρελή οικογένεια»!

Ο λόγος που Warner Bros. και Αν Χάθαγουεϊ ζητούν συγγνώμη από την κοινότητα αναπήρων