in ,

Μέντιουμ κάλεσε «νεκρό» συγγενή της Ντρου Μπάριμορ αλλά τελικά ήταν ζωντανός!

Η Ντρου Μπάριμορ τον θεωρούσε νεκρό αλλά εκείνος ζει και… βασιλεύει.

Τραγελαφικές καταστάσεις παρακολούθησαν οι θεατές της τηλεοπτικής εκπομπής της Ντρου Μπάριμορ.

Μέντιουμ που βρέθηκε στην εκπομπή «κάλεσε» στον αέρα έναν συγγενή της Μπάριμορ που η ίδια θεωρούσε νεκρό. Ωστόσο, ο εν λόγω συγγενής μόνο νεκρός δεν είναι. Ο 82χρονος ζει και… βασιλεύει στη Βοστόνη.

Συγκεκριμένα, το μέντιουμ Άννα Ραϊμόντι ανέφερε την ώρα της εκπομπής ότι αισθανόταν την «παρουσία ενός δικαστή» στην ατμόσφαιρα.

Τότε η Μπάριμορ ξέσπασε σε δάκρυα, γιατί σκέφτηκε τον Ντέιβιντ, έναν συγγενή του πρώην συζύγου της, Γουίλ Κόπελμαν, ο οποίος –όπως είπε η ηθοποιός- έχει πεθάνει!

Το μέντιουμ θέλησε να εξηγήσει στην Μπάριμορ ότι δεν έχει σημασία που δεν είναι πλέον μαζί με το σύζυγό της, η παρουσία του συγγενή δείχνει ότι εκείνη συνεχίζει να αποτελεί μέλος της οικογένειας τους».

Όλα καλά μέχρι εδώ, όμως πρέπει να αναφέρουμε μια… μικρή λεπτομέρεια. Ο 82χρονος δικαστής Ντέβιντ Κόπελμαν, στον οποίο αναφέρθηκε η Μπάριμορ, είναι ολοζώντανος και μάλιστα χαίρει άκρας υγείας!

Την πληροφορία έδωσε ο πρώην σύζυγος της Μπάριμορ στο Page Six δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι ο θείος του ζει!

«Με την Ντρου διατηρούμε ακόμα μια πολύ καλή και φιλική σχέση και την υποστηρίζω σε ό, τι κάνει. Παρ’ όλα αυτά, το στιγμιότυπο με το μέντιουμ ήταν απλά για γέλια, καθώς ο θείος μου, ο δικαστής Ντέιβιντ Κόπελμαν, ζει και βασιλεύει».

Μάλιστα ο Γουίλ, εξέφρασε την έκπληξή του που η Μπάριμορ φιλοξένησε στην εκπομπή της «ένα τέτοιο άτομο, που εκμεταλλεύεται τα συναισθήματα ευάλωτων ατόμων» και σημείωσε ότι τέτοια άτομα «θα έπρεπε να βρίσκονται στη φυλακή».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι εκπρόσωπος Τύπου της Μπάριμορ προσπάθησε να τα… μαζέψει εξηγώντας ότι: «Ο παππούς του τέως συζύγου της ήταν επίσης δικαστής και δεν βρίσκεται πλέον εν ζωή, ενώ ο δικαστής θείος του, ο Ντέιβιντ, ζει. Εκεί οφείλεται το μπέρδεμα».

Από και το μέντιουμ θέλοντας να υπερασπιστεί τον εαυτό της δήλωσε: «Εγώ διαισθάνθηκα την παρουσία ενός δικαστή που έχει πεθάνει. Η Ντρου ανέφερε τον Ντέιβιντ. Εγώ μόνο για δικαστή μίλησα».

Πηγη

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Το κινηματογραφικό καλεντάρι του 2021: Οι νέες ταινίες που θα κυκλοφορήσουν

Escape Quiz Οκτώβριος 20 (part2)

Back to Top

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.