in , ,

Στο σφυρί 900 αυθεντικά αντικείμενα από 350 ταινίες του Χόλιγουντ

Από το τζάκετ του Τομ Κρουζ στο Top Gun μέχρι το κράνος του Τομ Χανκς στο «Saving Private Ryan».

Στο σφυρί βγαίνουν πάνω από 900 αυθεντικά αντικείμενα από 350 πασίγνωστες τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές του Χόλιγουντ.

Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί το Δεκέμβριο και αναμένεται να αγγίξει τα 4,4 εκατ. λίρες!

Μερικά από τα αντικείμενα που ξεχωρίζουν είναι το θρυλικό τζάκετ που φόραγε ο Τομ Κρουζ στο «Top Gun» και οι ψηλές μπότες της Τζούλια Ρόμπερτς στο «Pretty Woman». Η τιμή πώλησης εκτιμάται στις 15.000 και 16.000 λίρες αντίστοιχα.

Στα highlights περιλαμβάνεται ακόμα το φωτόσπαθο του Γιούαν ΜακΓκρέγκορ στο «Star Wars: Revenge Of The Sith» το οποίο εκτιμάται στις 120.000 λίρες

Οι φαν του κινηματογράφου που είναι διατεθειμένοι να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, θα βρουν ακόμα το τζάκετ του Μάικλ Τζ. Φοξ από την ταινία «Back To The Future Μέρος ΙΙ», το κράνος του Τομ Χανκς από το «Saving Private Ryan» αλλά και την ασπίδα του Ράσελ Κρόου από το «Gladiator».

Τη διαδικτυακή δημοπρασία διοργανώνει ο οίκος Prop Store. Υπενθυμίζουμε ότι ανάλογη δημοπρασία είχε γίνει και τον περασμένο Αύγουστο όταν έβγαλε στο σφυρί 850 αντικείμενα από ταινίες του Χόλιγουντ.

Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί στις 1 και 2 Δεκεμβρίου.

Πηγη

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

#paikseescaperooms

Το Insidious ή το Sinister είναι η πιο τρομακτική ταινία όλων των εποχών; Ψηφίστε τη ταινία που σας τρόμαξε περισσότερο.