in ,

Peaky Blinders: O Ρόουαν Άτκινσον ως «Χίτλερ» στην 6η σεζόν της σειράς;

Οι φαν θέλουν, η παραγωγή όμως τι λέει;

Τις τελευταίες ημέρες το γύρο του διαδικτύου κάνει η φήμη ότι ο Ρόουαν Άτκινσον θα υποδυθεί τον Αδόλφο Χίτλερ στην έκτη σεζόν της σειράς Peaky Blinders.

Βέβαια η φήμη αυτή δεν είναι τίποτα άλλο πέρα από ένας διακαής πόθος των φαν και συγκεκριμένα του Netflix Diaries, που θέλει τον Mr. Bean σε ρόλο Χίτλερ.

Η αλήθεια είναι ότι η πέμπτη σεζόν της δημοφιλούς σειράς εξετάζει την άνοδο του φασισμού μεσω του Όσβαλντ Μόσλεϊ (Σαμ Κλάφλιν) και η έκτη σεζόν θα συνεχίσει την ιστορία της οικογένειας στα χρόνια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, όπου θα δούμε και τον Χίτλερ. Άλλωστε, ο πραγματικός Μόσλεϊ υπήρξε κοντινός φίλος του Χίτλερ, ενώ είχε συναντήσει και τον Μουσολίνι. Μάλιστα ο Χίτλερ ήταν καλεσμένος και στο δεύτερο γάμο του Μόσλεϊ το 1936.

Ο Στίβεν Νάιτ, δημιουργός της σειράς, απαντώντας σε ερωτήσεις θαυμαστών στο Reddit, είχε δηλώσει ότι μια ιστορική φιγούρα θα κάνει εμφάνιση έκπληξη στην έκτη σεζόν!

Μέχρι στιγμής η εν λόγω φήμη έχει ενθουσιάσει τους φαν της σειράς και του Άκτινσον οι οποίοι θεωρούν ότι θα είναι μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση και ερμηνεία. Ωστόσο αυτό το σενάριο φαίνεται να απομακρύνεται σύμφωνα με πηγές του Metro.co.uk.

Υπενθυμίζουμε ότι η έκτη σεζόν των Peaky Blinders έχει γνωρίσει μεγάλη καθυστέρηση εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού που έχει βάλει στον πάγο πολλά κινηματογραφικά και τηλεοπτικά σχέδια.

Κορονοϊού επιτρέποντος, η σειρά αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2021 ή 2022.

Πηγη

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Νεκρός από τον ιό του Δυτικού Νείλου ο Κλαρκ Μίντλετον του «The Blacklist» και «Twin Peaks»

«Minamata»: Αγνώριστος ο Τζόνι Ντεπ στη νέα του ταινία