in , ,

Τζέιμς Μποντ: Με σκηνές από την ταινία το βιντεοκλίπ του «No Time to Die»

Το τραγούδι του «No Time to Die» ερμηνεύει η Μπίλι Άιλις.

Κυκλοφόρησε το βίντεο του τραγουδιού για το «No Time to Die», την 25η και πολυαναμενόμενη περιπέτεια James Bond.

Όπως ήδη γνωρίζουμε, από τον… μακρινό Ιανουάριο (γιατί έτσι φαντάζει με όσα έχουν συμβεί από τότε), το τραγούδι της επερχόμενης ταινίας ερμηνεύει η Μπίλι Άιλις.

Πρόκειται για μια μπαλάντα που έχει γράψει η ίδια μαζί με τον αδερφό της Φινέας Ο’ Κόνελ και κάπως έτσι έγινε και επίσημα η νεαρότερη καλλιτέχνης που έχει ερμηνεύσει τραγούδι σε ταινία Τζέιμς Μποντ.

«Μου φαίνεται τρελό το ότι θα αναλάβω το τραγούδι των τίτλων μιας ταινίας που αποτελεί μέρος αυτής της θρυλικής σειράς. Είναι μεγάλη τιμή. Οι ταινίες του Τζέιμς Μποντ είναι το πιο cool κινηματογραφικό franchise όλων των εποχών. Είμαι ακόμα σοκαρισμένη» δήλωνε τότε η νεαρή ερμηνεύτρια.

Θυμίζουμε ότι στην επερχόμενη ταινία Μποντ, ο Ντάνιελ Κρεγκ φοράει το κοστούμι του θρυλικού 007 για τελευταία φορά μετά από πέντε συνολικά ταινίες.

Όπως θα δείτε, το επίσημο βίντεο του τραγουδιού περιλαμβάνει αρκετές σκηνές από την ταινία, την οποία (αν όλα πάνε καλά) θα δούμε στα σινεμά στις 12 Νοεμβρίου.

ΠΗΓΗ

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Pornhub: Δες τα πιο απίθανα αντικείμενα που έχουν χρησιμοποιηθεί ως αυτοσχέδια sex toys

Escape Quiz Οκτώβριος 20