in ,

Κέιτ Γουίνσλετ: «Γά@@σέ τα, έχω ξεχάσει να παίζω»

Η Κέιτ Γουίνσλετ μιλάει επίσης για την ερωτική σκηνή που είχε με την Σίρσα Ρόναν στην ταινία.

H Κέιτ Γουίνσλετ μίλησε στο The Hollywood Reporter, με αφορμή την τελευταία ταινία της «Ammonite».

Η ταινία, σε σκηνοθεσία Φράνσις Λι, θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Τορόντο και η Γουίνσλετ, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις ερωτικές σκηνές που μοιράζεται με την συμπρωταγωνίστριά της Σίρσα Ρόναν

«Η Σίρσα κι εγώ χορογραφήσαμε τη σκηνή οι ίδιες. Ασφαλώς δεν είναι σαν να τρως σάντουιτς, αλλά νομίζω πως η Σίρσα κι εγώ αισθανθήκαμε πραγματικά ασφαλείς. Ο Φράνσις ήταν φυσικά πολύ νευρικός και του είπα “Άκουσε, θα το λύσουμε”, και πραγματικά τα καταφέραμε. “Θα ξεκινήσουμε από εδώ, θα δώσουμε ένα φιλί, θα συνεχίσουμε στο στήθος, μετά θα κατέβεις πιο κάτω, θα κάνεις αυτό, θα ανέβεις παραπάνω”, εννοώ πως επισημάναμε τον ρυθμό της σκηνής για να έχουμε κάτι σταθερό που θα υποστηρίζει την αφήγηση. Ένιωσα πιο περήφανη από ποτέ για την ερωτική σκηνή του “Ammonite”. Και καθόλου αμήχανη», εξήγησε για την ερωτική της σκηνή με την Ρόναν.

Όσο για την επανέναρξη των γυρισμάτων κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών, μετά τη διακοπή τους λόγω κορονοϊού, η Γουίνσλετ σχολίασε «Α, γά@@σέ τα, έχω ξεχάσει να παίζω».

Πηγη

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

«Εγκλήματα»: Αλέκος και Σωσώ ξανά μαζί 20 χρόνια μετά

CINEMA QUIZ (ΞΕΝΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ) #3