in , ,

Τεράστιος κροκόδειλος τρομοκρατούσε χωριό-Τον αποκεφάλισαν και τον μετέφεραν με μπουλντόζα

Έναν τεράστιο κροκόδειλο που τους τρομοκρατούσε χρόνια αποεφάλισαν οι κάτοικοι των νησιών Bangka Belitung στην Ινδονησία.

Οι ντόπιοι κυνηγούσαν τον κροκόδειλο που έφτανε σε μήκος τα 4,5 μέτρα εδώ και μία εβδομάδα γιατί πίστευαν ότι ήταν ένα δαιμονικό πνεύμα που ήθελε να καταστρέψει το χωριό τους.

Ο κροκόδειλοςόπως αναφέρει δημοσίευμα της «The Sun», πέθανε από εξάντληση αφού τον είχαν παγιδεύσει σε δίχτυα με λεπίδες.

Οι κάτοικοι μετέφεραν τον κροκόδειλο με μπουλντόζα και έθαψαν το κεφάλι και το σώμα χωριστά επειδή πιστεύουν ότι αυτό θα εμποδίσει τον «δαίμονα» να επιστρέψει και να στοιχειώσει το χωριό.

Πριν από την ταφή, οι αρχές διαπίστωσαν ότι ο κροκόδειλος, που εκτιμάται ότι ήταν 50 ετών, δεν είχε δόντια.

Ο Σεπτιάν Γκάρο, επικεφαλής του τοπικού κέντρου προστασίας άγριας ζωής, δήλωσε ότι αξιωματούχοι διαπραγματεύτηκαν με τους χωρικούς ώστε να τους αφήσουν να χειριστούν εκείνη το βάρους 500 κιλών νεκρό σώμα του κροκόδειλου, αλλά οι προληπτικοί ντόπιοι επέμειναν να κρατήσουν το ζώο για θρησκευτικούς λόγους.

ΠΗΓΗ

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΕΣΤ: ΓΥΠΑΕΤΙΝΑ ´Η ΑΘΩΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ

Quiz Αγαπημένων Ελληνικών Σειρών #5 (Soundtrack Edition)