in ,

«Kill Bill 3»: Ταραντίνο πάρε ιδέες – Ποια ηθοποιός μπορεί να τα βάλει με τη «Νύφη»;

Η Βιβίκα Φοξ προτείνει στον Κουέντιν Ταραντίνο την Ζεντάγια στο ρόλο της κινηματογραφικής κόρης της «Νίκι» για να πάρει εκδίκηση.

Συχνά πυκνά, ο Κουέντιν Ταραντίνο αναφέρει σε συνεντεύξεις του ότι… ψήνει σοβαρά το τρίτο κεφάλαιο του «Kill Bill» και πως συζητάει το ενδεχόμενο με την Ούμα Θέρμαν. Στα τέλη του 2019, αγαπημένος Κουέντιν είχε δηλώσει μάλιστα ότι στο μυαλό του έχει ήδη το σενάριο της ταινίας.

Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος στο τέλος της δεύτερης ταινίας, σκέφτεται να εστιάσει στην κόρη της Βερνίτα Γκριν (Βίβικα Φοξ), η οποία πλέον θα έχει μεγαλώσει και η οποία θα πάρει στο κατόπι τη Μπεατρίξ («Νύφη») για να εκδικηθεί τον θάνατο της μητέρας της (στο Kill Bill Vol. 1).

Τώρα η Βιβίκα Φοξ μιλώντας στο ΝΜΕ, έρχεται να βάλει ιδεές στον Ταραντίνο (ευχόμαστε να τις έχει ήδη διαβάσει καθώς έχει βουίξει το ίντερνετ) προτείνοντας την ηθοποιό θα μπορούσε να αναλάβει το ρόλο της ενήλικης πλέον, «Νίκι».

«Δεν υπάρχει ακόμα κάτι επίσημο. Είχα την αίσθηση ότι ο Κουέντιν περιμένει την Αμπρόσια (σ.σ αναφέρεται στην Κέλι, που ερμήνευσε το ρόλο της κόρης της όταν ήταν 8 ετών) να μεγαλώσει λίγο. Ομως, αν δεν ακολουθήσει αυτό το δρόμο, αν είναι να επιλέξει μία ήδη καταξιωμένη ηθοποιό; Εγώ προτείνω την Ζεντάγια. Πόσο τέλειο θα ήταν κάτι τέτοιο; Και μάλιστα, ένα τόσο διάσημο όνομα, θα βοηθούσε στο να πειστούν τα στούντιο για το πρότζεκτ. Μπορώ να τις φανταστώ. Και η Ζεντάγια και η Ούμα, πανύψηλες, να μονομαχούν σώμα με σώμα! Θα ήταν τέλειο! Την αγαπώ την Ζεντάγια!».

Φυσικά η πρόταση της Φοξ ενθουσίασε τους φαν του «Kill Bill» οι οποίοι δεν έχασαν ούτε ευκαιρία αλλά ούτε και χρόνο και ετοίμασαν ήδη το πόστερ της ταινίας με τίτλο: «Kill Bride».

Θυμίζουμε ότι η πρώτη ταινία «Kill Bill» κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2003 ενώ το δεύτερο μέρος ακολούθησε τον Απρίλιο του 2004.

Πηγη

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Στο σφυρί αυθεντικά αντικείμενα εμβληματικών ταινιών του Χόλιγουντ

Athens Open Art