in , ,

Επιβεβαιώθηκε και επίσημα – Η «Βίλμα» του «Scooby-Doo» είναι λεσβία

Η Βίλμα ήταν ζευγάρι με τη Μάρσι.

Ο παραγωγός του «Scooby-Doo! Mystery Incorporated» Τόνι Σερβόν, επιβεβαίωσε ότι η γνωστή ηρωίδα, Βίλμα, είναι λεσβία.

Με μια ανάρτησή στο Instagram για το Pride, όπου η Βίλμα απεικονίζεται με την Μάρσι, ο Σερβόν έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι η ηρωίδα είχε γραφτεί ως γκέι χαρακτήρας στην κλασική σειρά καρτούν.

«Το έχω πει και στο παρελθόν, αλλά η Βίλμα στο “Mystery Incorporated” δεν είναι bisexual. Είναι γκέι. Πάντα σχεδιάζαμε την Βίλμα να συμπεριφέρεται λίγο περίεργα και αντίθετα με τον χαρακτήρα της όταν έβγαινε με τον Σάγκι γιατί εκείνη η σχέση ήταν λάθος γι’αυτήν και είχε μία άγνωστη δυσκολία με το γιατί», εξήγησε ο Σερβόν. Επίσης αποκάλυψε ότι η Βίλμα ήταν ζευγάρι με τη Μάρσι.

Στη συνέχεια, ο Τζέιμς Γκαν, ο οποίος έγραψε το σενάριο για την ταινία του 2001 και το σίκουελ της, πρόσθεσε ότι η Βίλμα υποτίθεται ότι θα ήταν «κατηγορηματικά γκέι» στη live-action μεταφορά των κινουμένων σχεδίων της Hanna-Barbera, αλλά «το στούντιο το νέρωνε συνέχεια».

«Το 2001 η Βίλμα ήταν κατηγορηματικά gay στο αρχικό σενάριό μου. Αλλά το στούντιο το νέρωνε συνέχεια, κάνοντάς το ασαφές», αποκάλυψε ο Γκαν.

https://twitter.com/JamesGunn/status/1282482258998255616?s=20

Πηγη

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Κουίζ Ελληνικού Κινηματογράφου #2

Ο Ντάνιελ Κρεγκ αναδείχθηκε καλύτερος Τζέιμς Μποντ όλων των εποχών! Ψηφίστε κι εσείς τον αγαπημένο σας Τζέιμς Μποντ