in ,

«Peaky Blinders»: Το spoiler του σκηνοθέτη για την 6η σεζόν της σειράς

H σκοτεινή γυναίκα που θα κάνει τον Τόμι Σέλμπι να βλέπει εφιάλτες.

Μπορεί τα γυρίσματα του «Peaky Blinders» να έχουν σταματήσει λόγω του κορονοϊού, ωστόσο ο σκηνοθέτης Άντονι Μπερν, μιλώντας αποκλειστικά στο Digital Spy έκανε ένα σπόιλερ για την έκτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς.

Η τελευταία σεζόν θα πιάσει το νήμα από εκεί που το άφησε η προηγούμενη και σύμφωνα με τον σκηνοθέτη θα είναι «επική (pretty f@cking epic»!

 

«Η πρώτη εικόνα που θα δείτε είναι εκείνο το λιβάδι με τον Tommy να είναι έτοιμος να πατήσει τη σκανδάλη», αναφέρει και συνεχίζει:

«Υπάρχει ένας γυναικείος χαρακτήρας που θα δούμε για πρώτη φορά και είναι πραγματικά σκοτεινός. Δεν έχω δει ποτέ πριν παρόμοιο χαρακτήρα στην ιστορία των Peaky Blinders. Δεν πρόκειται να αποκαλύψω το όνομά της αλλά σίγουρα κάνει τον Tommy να βλέπει εφιάλτες. Το προκαλεί με έναν πολύ διαφορετικό τρόπο. Σίγουρα δεν είναι πρωταγωνίστρια, ενώ δε γνωρίζω αν είναι καν ανταγωνίστρια».

Και πριν βιαστείτε να αναρωτηθείτε για το τι θέλει να πει ο ποιητής, ο Μπερν εξηγεί λέγοντας «Μοιάζει με τον [Oswald] Mosley… Έχει παρόμοια ιδεολογία με εκείνον, και αυτό είναι πρόκληση για κάθε χαρακτήρα, όπως έχω πει ξανά… εκείνος ή εκείνη δεν διαθέτουν όπλα ή μία συμμορία, έχουν όμως μία ιδεολογία που εξαπλώνεται σαν ιός και είναι πολύ πιο επικίνδυνη από οτιδήποτε. Είναι ένας εκπληκτικός χαρακτήρας και μάλλον έχουμε βρει και την ηθοποιό που θα την υποδυθεί».

Όσο για την πιθανή ημερομηνία πρεμιέρας της έκτης σεζόν, ο σκηνοθέτης σημείωσε: «αν ξεκινήσουμε τα γυρίσματα τον Ιανουάριο του 2021 και τα ολοκληρώσουμε στα μέσα Μαΐου, τότε χρειαζόμαστε περίπου 6 μήνες ακόμα για το μοντάζ», γεγονός που σημαίνει ότι η συμμορία αναμένεται να επιστρέψει στα τέλη του 2021 ή στις αρχές του 2022

Πηγη

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν: Πότε θα κυκλοφορήσει το νέο βιβλίο του «Game of Thrones»

Συνέντευξη με την Μάνθα Παπαϊωάννου