in ,

Peaky Blinders: O Τζέισον Στέιθαμ έχασε τον ρόλο του Tommy Shelby για ένα sms

Εσείς μπορείτε να φανταστείτε το «Peaky Blinders» χωρίς τον Κίλιαν Μέρφι στον ρόλο του Tommy Shelby;

Τζέισον Στέιθαμ επρόκειτο να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο «Peaky Blinders», αλλά τον έχασε από τον Κίλιαν Μέρφι για ένα sms.

Οι φαν της δημοφιλούς σειράς ούτε κάτα διάνοια δεν θα μπορούσαν να φανταστούν το σόου χωρίς τον Μέρφι στον ρόλο του Tommy Shelby, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι ο Ιρλανδός ηθοποιός λίγο έλειψε να μην είναι μέσα στο καστ, καθώς προβάδισμα είχε πάρει ο σταρ των ταινιών δράσης, Στέιθαμ.

Αυτό τουλάχιστον αποκάλυψε ο δημιουργός της σειράς, Στίβεν Νάιτ ο οποίος ανέφερε: «Συνάντησα και τους δύο στο Λος Άντζελες, συζητήσαμε για τους ρόλους και κατέληξα στον Τζέισον», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Ο λόγος που τον επέλεξα ήταν επειδή στη συνάντησή μας ο Τζέισον ήταν ο Τζέισον», εννοώντας ότι ταίριαζε περισσότερο στον ρόλο.

«Ο Κίλιαν, όταν τον συναντάς δεν είναι ο Tommy, αλλά ήμουν πολύ χαζός που δεν το κατάλαβα. Λίγο αργότερα όμως, μου έστειλε ένα μήνυμα που έλεγε “Θυμήσου, είμαι ένας ηθοποιός”. Αυτό είναι το σημαντικό, οτι μπορεί να μεταμορφωθεί στον εκάστοτε ρόλο. Αν τον συναντήσεις στον δρόμο, είναι εντελώς διαφορετικός άνθρωπος».

Πηγη

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Άλκηστις VS Γιώργος

«Be Water»: Έρχεται το «Last Dance» του Μπρους Λι