in ,

Ο Λούκα Γκουαντανίνο ετοιμάζει το ριμέικ του «Σημαδεμένου» και μια ταραχή τη νιώθουμε

Σε σενάριο των αδελφών Κοέν.

H εμβληματική ταινία ο «Σημαδεμένος» του Μπράιαν Ντε Πάλμααποκτά ριμέικ από τους αδελφούς Κοέν οι οποίοι αναλαμβάνουν να… φρεσκάρουν το σενάριο και τον Λούκα Γκουαντανίνο στη σκηνοθετική καρέκλα.

Κανείς δεν έχει καταλάβει το λόγο που η Universal επιθυμεί διακαώς τα τελευταία χρόνια να ξαναφέρει στη μεγάλη οθόνη την ιστορική ταινία που σημάδεψε ο πολύς Αλ Πατσίνο ως Τόνι Μοντάνα. Ήδη η προσπάθεια της μέχρι σήμερα έχει περάσει από σαράντα κύματα με απανωτές αποχωρήσεις σκηνοθετών και σεναριογράφων.

Και με τον Ιταλό δημιουργό που πήρε και επίσημα το χρίσμα, οι επιφυλάξεις μας είναι ακόμα περισσότερες. Θυμίζουμε ότι πρόσφατα ο Γκουαντανίνο παρουσίασε το ριμέικ του επίσης κλασικού «Suspiria» του Ντάριο Αρτζέντο, το οποίο τελικά ήταν κάτι παραπάνω από αχρείαστο.

Ο Ιταλός λοιπόν τώρα ετοιμάζεται να αναμετρηθεί με τον Χάουαρντ Χοκς της αρχικής ταινίας του 1932 και τον Ντε Πάλμα, του πρώτου ριμέικ του 1983. Σύμφωνα με πληροφορίες ωστόσο, το δικό του ριμέικ θα προσεγγίζει περισσότερο την εκδοχή του Ντε Πάλμα με τον Αλ Πατσίνο.

Αν και το καστ ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό, πληροφορίες θέλουν τον Μάικλ Μπ. Τζόρνταν να αναλαμβάνει το ρόλο του Τόνι Μοντάνα και την πλοκή να τοποθετείται στο Λος Άντζελες (και όχι στο Σικάγο όπως η πρώτη ταινία ή στο Μαϊάμι όπως η δεύτερη).

Πηγη

Πώς σου φάνηκε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ο Μπράιαν Άνταμς τα βάζει με τους Κινέζους: «Γαμ@@@ μπ@@@ που τρώνε νυχτερίδες»

Δείτε την ταινία του Μουζουράκη που κέρδισε μέχρι και τον Πίτερ Τζάκσον του «Άρχοντα»