in , ,

Ο Μπράιαν Άνταμς τα βάζει με τους Κινέζους: «Γαμ@@@ μπ@@@ που τρώνε νυχτερίδες»

Η ανάρτηση του Μπράιαν Άνταμς προκάλεσε σάλο στο Twitter.

Μπράιαν Άνταμς φαίνεται ότι έχει πιεστεί πολύ με την καραντίνα και τη δύσκολη κατάσταση που έχει προκαλέσει η πανδημία του κορονοϊού και τα έβαλε με την Κίνα και τους Κινέζους.

Αυτό τουλάχιστον φαίνεται από το οργισμένο tweet που έκανε, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού «Cuts Like a Knife». Σε συνδυασμό ότι την εβδομάδα αυτή θα ξεκινούσε μια σειρά συναυλιών στο Royal Albert Hall του Λονδίνου που ακυρώθηκαν λόγω των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία, ο Άνταμς δεν μπόρεσε να συγκρατήσει άλλο την δυσαρέσκεια και την οργή του και κατηγόρησε τους Κινέζους ως υπαίτιους για την κρίση.

«Απόψε υποτίθεται θα ξεκινούσα συναυλίες στο Royal Albert Hall, αλλά τώρα όλος ο κόσμος είναι παγωμένος εξαιτίας κάποιων άπληστων μπάσ…δων που τρώνε νυχτερίδες, πουλάνε άγρια ζώα και δημιουργούν ιούς», έγραψε στο ποστ και συνέχισε «για να μην αναφέρω τους χιλιάδους που έχουν υποφέρει ή πεθάνει από αυτόν τον ιό».

 

Ο Καναδός με ειρωνική διάθεση θέλησε μάλιστα να στείλει και ένα μήνυμα στους Κινέζους γράφοντας: «Το μήνυμά μου σε όλους αυτούς – εκτός από ένα γα@@@νο ευχαριστώ – είναι: γίνετε vegan».

Όπως ήταν φυσικό το tweet του Άνταμς προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων και αρνητικών σχολίων προς το πρόσωπό του, γεγονός που τον έκανε να «κατεβάσει» την ανάρτησή του.

Πηγη

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ο Baby Yoda ως έφηβος είναι ο εφιάλτης κάθε γονιού

Ο Λούκα Γκουαντανίνο ετοιμάζει το ριμέικ του «Σημαδεμένου» και μια ταραχή τη νιώθουμε