in ,

Διαγωνισμος: Εσείς εξιχνιάσατε τη «Δολοφονία του Χρυσιππου»;;

Αν όχι τώρα είναι η ευκαιρία σας !!!

Καλησπέρα σε ολους!

Σίγουρα έχει πάρει το μάτι σας το πρωτότυπο διαδίκτυακο παιχνίδι «Η δολοφονία του Χρύσιππου» Μια καινούργια ιδέα που αποτελεί μια σπουδαία πρόταση για μας τους escapers.

Ζήστε on-demand στο PC σου την εμπειρία του πρώτου Ελληνικού Online Escape Room & Detective Movie Game, που απαρτίζεται από Γρίφους, βίντεο με τις ανακρίσεις των υπόπτων και τα πορίσματα του ερευνητή και Audio Logs με κρίσιμες πληροφορίες για το Story και τους χαρακτήρες. Ξεκλείδωσε την πλοκή της υπόθεσης, που εκτυλίσσεται στην Αρχαία Ελλάδα το μήνα Ελαφηβολιών του έτους 344 π.Χ. και συγκέντρωσε τα Στοιχεία για να εξιχνιάσεις το μυστήριο της Δολοφονίας του Αθηναίου Αριστοκράτη Χρύσιππου. Έχεις 344 λεπτά.

Τα Μαυρόσκυλα σας εξασφάλισαν 5 διπλούς κωδικούς (χωρις pause) για γεμίσετε δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο σας!

1.Κάνετε tag στο αντίστοιχο post στη σελίδα μας το φίλο η τη φίλη που θα δώσετε τον δεύτερο κωδικό σε περίπτωση που κερδίσετε.

2. Μαζί με το comment στο αντίστοιχο post στη σελίδα μας γράψτε το αγαπημένο σας όνομα από την ιστορία της δολοφονίας του Χρύσιππου.(Υπέρεια,Ηπιόνη,Νέδων,Φιντίας,Σάτνιος,Διοφάνη,Δαμοκλής,Τριπτόλεμος,Σφοδρίας,Πενθέας,Νισαίος,Μήτις,Ηγέλοχος,Δίνων,Δάρδανος,Τέρπανδρος,Χρύσιππος )

Είστε έτοιμοι! Καλή επιτυχία!

 

Ευχαριστούμε πολύ το Urban Game Project για το υπέροχο δώρο!

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Καραντινιάζουμε Παίζοντας

ESCAPE ROOM QUIZ: EASTER EDITION