in , , ,

Escape Quiz Tournament

Εσύ θα το τολμήσεις;

Το πρώτο διαδικτυακό τουρνουά γνώσεων για τα δωμάτια απόδρασης είναι γεγονός!!! tamavroskyla.gr σε συνεργασία με το blinblon.gr ετοίμασαν ένα διασκεδαστικό παιχνίδι γεμάτο ερωτήσεις!!!
Καθίστε αναπαυτικά στο καναπέ σας,πάρτε το κινητό σας για buzzer, μη χάσετε στιγμή από τα μάτια σας την οθόνη του υπολογιστή ή της Smart Tv σας και που ξέρετε …μπορείτε να είστε ο μεγάλος νικητής!!!
Το παιχνίδι θα διεξαχθεί 25/4 στις 20.00 και θα συμμετέχουν οι 100 πρώτοι που θα δηλώσουν συμμετοχή!!! Από την επόμενη κιόλας μέρα το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο για όλους!!!
Σημαντικές πληροφορίες :
Ο κάθε χρήστης για να συμμετάσχει θα πρέπει να έχει κάνει εγγραφή στη πλατφόρμα blinblon μέχρι κ 48 ώρες πριν.
Ο κάθε χρήστης χρειάζεται κινητό το οποίο θα χρησιμοποιηθεί ως buzzer και υπολογιστή ή Smart tv που θα βλέπει τις ερωτήσεις!!
Κάθε παίχτης θα έχει έναν μοναδικό κωδικό που θα τον λάβει στο mail που έχει δηλώσει στο escapeall, τη Πέμπτη 23/4,τον οποίο θα χρησιμοποιήσει μια φορά κατά την είσοδο του στην επιλογή Escape Quiz και ο οποίος είναι ανεξάρτητος και διαφορετικός από τον κωδικό που αναφέρεται στη οθόνη κατά την έναρξη!!!
Κάθε τραπέζι κι ένας παίχτης – για λόγους αξιοπιστίας αλλά και ομαλής λειτουργίας – ο κάθε χρήστης, θα πρέπει να βλέπει στο τραπέζι μόνο τον εαυτό του!!!
Πριν ξεκινήσετε, προτείνουμε να δοκιμάσετε τη demo έκδοση για να ξέρετε τι σας περιμένει!!! Θα τη βρείτε εδώ www.blinblon.gr. Η demo έκδοση θα είναι διαθέσιμη μέχρι την αποστολή των προσωπικών κωδικών(23/4)
Το παιχνίδι δεν έχει κάποια χρηματική συμμετοχή και οι 5 πρώτοι σε βαθμολογία παίκτες θα πάρουν αναμνηστικά δώρα
Η βαθμολογία διαμορφώνεται από τις σωστές απαντήσεις αλλά και τη ταχύτητα απαντήσεις ανα ερώτηση.
Για απορίες σχετικά για το παιχνίδι μπορείτε να απευθυνθείτε στο mail,tamavroskyla@gmail.com
Είστε έτοιμοι;!;
Καλη επιτυχία σε όλους !!!

Δηλώστε συμμετοχή στο EscapeAll

 

 

Εναλλακτικά,σε περίπτωση που κάποιος παίκτης δεν έχει λογαριασμό η δεν επιθυμεί να πραγματοποιήσει κράτηση μέσα από το Escapeall μπορεί να μας αποστείλει mail με εκδήλωση ενδιαφέροντος στο mail μας tamavroskyla@gmail.com και εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις θα διαγωνιστεί κανονικά.

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Master Chef Quiz 2020 #6

Καραντινιάζουμε Παίζοντας