in , ,

Η Sony αποκάλυψε το… διαστημικό χειριστήριο του PS5

Το Dualsense ξεχωρίζει για τον φουτουριστικό σχεδιασμό του.

Sony αποκάλυψε το… διαστημικό χειριστήριο του PlayStation5 και μπορούμε να παραδεχθούμε πως είναι ό,τι καλύτερο έχει βγει!

Μπορεί ακόμα να μην είδαμε το PlayStaion 5, είδαμε όμως το Dualsense, το νέο, εντυπωσιακό χειριστήριο που θα συνοδεύει την παιχνιδοκονσόλα και έχει βασικές διαφορές από το DualShock 4. Το Dualsense έχει σύστημα απτικής ανάδρασης, ώστε ο χρήστης να «βιώνει» το παιχνίδι στο πετσί του. Αν δηλαδή οδηγεί ένα αυτοκίνητο σε χωματόδρομο θα το νιώθει να τρέμει, ενώ όταν θα προσπαθεί να ρίξει με ένα τόξο, τα κουμπιά L2 και R2 θα γίνονται πιο σκληρά.

Επίσης, Το share button έχει αφαιρεθεί και στην θέση του υπάρχει η λειτουργία Create επιτρέποντας το share περιεχόμενου μέσα από το παιχνίδι, όπως είναι για παράδειγμα screenshots και videos.

Το νέο φουτουριστικό χειριστήριο είναι ασύρματο και θα λανσαριστεί σε λευκό χρώμα με μπλε led και μαύρες λεπτομέρειες. Διαθέτει μικρόφωνο και φορτίζει μέσω υποδοχής USB Type-C, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστή η αυτονομία του.

Κορονοϊού επιτρέποντος, το PlayStation 5 αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του έτους.

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Master Chef Quiz 2020 #5

Ποσο μανία έχεις για τα Escape Rooms?!

Back to Top

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.