in ,

Στο Νέο Μεξικό μεταφέρονται τα γυρίσματα του «Stranger Things»

«Ο τέταρτος κύκλος είναι μεγαλύτερος, πιο τολμηρός και πιο περίπλοκος από ποτέ» σύμφωνα με το Netflix.

Οι συντελεστές της σειράς «Strangers Things» επιστρέφουν και το Netflix δίνει στη δημοσιότητα στιγμιότυπα από τα παρασκήνια και την πρώτη ανάγνωση σεναρίου από τους πρωταγωνιστές, που σηματοδοτούν το ξεκίνημα του τέταρτου κύκλου.

Οι Μίλι Μπόμπι Μπράουν, Φιν Γούλφχαρντ, Ντέιβιντ Χάρμπουρ, Γουινόνα Ράιντερ, Γκάτεν Ματαράτσο, Σάντι Σινκ, Κάλεμπ ΜακΛάφλιν, Νόα Σναπ, είναι όλοι παρόντες, όπως και οι Νατάλια Ντάιερ, Τζόι Κίρι, Τσάρλι Χίτον και Μάγια Χοκ.

«Μου αρέσει να κάνω γυρίσματα γι’ αυτό» λέει ο Γούλφχαρντ στο teaser. «Ω, Θεέ μου, συμβαίνει» προσθέτει ο Σινκ, απηχώντας τις σκέψεις πολλών θαυμαστών της αμερικανικής σειράς φαντασίας – τρόμου.

Με το πρώτο επεισόδιο του τέταρτου κύκλου να φέρει τον τίτλο «Chapter One: The Hellfire Club» οι δημιουργοί Ματ και Ρος Ντάφερ ανακοίνωσαν ότι η παραγωγή έχει αρχίσει από τον περασμένο μήνα με ένα video teaser αποκαλύπτοντας ότι ο Χόπερ, ο αγαπημένος χαρακτήρας που υποδύεται ο Χάρμπουρ ζει πιθανώς στη Ρωσία. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που η δράση θα απομακρυνθεί από την πόλη Χόκινς της Ιντιάνα.

«Πίσω στις ΗΠΑ ένας νέος τρόμος αρχίζει να αναδύεται, κάτι που έχει ταφεί, κάτι που συνδέει τα πάντα» ανέφεραν οι Ματ και Ρος σε ανακοίνωσή τους. «Ο τέταρτος κύκλος αναμένεται να είναι ο μεγαλύτερος, πιο τρομακτικός μέχρι τώρα και ανυπομονούμε όλοι να δουν περισσότερα».

Το Netflix επιβεβαίωσε τη Δευτέρα ότι τα γυρίσματα της τέταρτης σεζόν θα πραγματοποιηθούν στο Νέο Μεξικό, σύμφωνα με το Deadline. Είναι η πρώτη φορά που η σειρά «Stranger Things» θα γυριστεί σε άλλο μέρος εκτός της Ατλάντα.

«Ο τέταρτος κύκλος είναι μεγαλύτερος, πιο τολμηρός και πιο περίπλοκος από ποτέ» εξήγησε η υπεύθυνη παραγωγών του Netflix, Μομίτα Σεν Γκούπτα.

Δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία μετάδοσης του τέταρτου κύκλου, αλλά ο τρίτος άρχισε να προβάλλεται τον Ιούλιο του 2019.

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Quiz Ελληνικής Γλώσσας (Ετυμολογία)!!!

Master Chef Quiz 2020 #2

Back to Top

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.