in ,

Μακόλεϊ Κάλκιν: Κάνει comeback με «American Horror Story»

Ο ηθοποιός του «Μόνος στο Σπίτι» θα είναι ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της 10ης σεζόν της σειράς «American Horror Story».

Στη σειρά «American Horror Story», όποιος μένει «Μόνος στο σπίτι» συνήθως καταλήγει δολοφονημένος. Ελπίζουμε αυτό να μην είναι σπόιλερ για τη 10η σεζόν, στην οποία θα πρωταγωνιστήσει, ανάμεσα σε παλιούς γνώριμους από παλιότερους κύκλους, και ο Μακόλεϊ Κάλκιν!

Ο 40χρονος (πώς περνάν τα χρόνια…) ηθοποιός κάνει το μεγάλο comeback με τη συμμετοχή του στη δημοφιλή σειρά τρόμου του Ράιαν Μέρφι, ο οποίος ανακοίνωσε το καστ της 10ης σεζόν με ένα βίντεο στο Instagram.

O Κάλκιν, που επανήλθε πρόσφατα στην επικαιρότητα καθώς μίλησε για τη σχέση του με τον Μάικλ Τζάκσον, είχε κάνει πέρυσι μια γκεστ εμφάνιση στην κωμική σειρά «Dollface», ενώ είχε περάσει και από ακρόαση για το «Κάποτε… στο Χόλιγουντ» του Ταραντίνο χωρίς να τα καταφέρει. Στο νέο «American Horror Story», του οποίου ο τίτλος και η υπόθεση παραμένουν άγνωστα, επιστρέφουν και δύο εμβληματικοί ηθοποιοί της σειράς που είχαν μείνει εκτός στην 9η σεζόν, ο Έβαν Πίτερς και η Σάρα Πόλσον.

Πηγη

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

«The Batman»: Φωτογραφίες και βίντεο από τα γυρίσματα δείχνουν καθαρά τη νέα στολή

Μόνο στην Ιαπωνία: Η Nintendo έστειλε καινούργιο Game Boy (του 1989) σε 95χρονη gamer!