in ,

Η απάντηση του Ντέιβιντ Σουίμερ για το reunion των «Friends»

Δείτε τι απάντησε ο Ντέιβιντ Σουίμερ όταν ρωτήθηκε αν επιστρέφουν τα Φιλαράκια.

Ο Ντέιβιντ Σουίμερ την Τρίτη βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The One Show για την προώθηση της νέας του σειράς με τίτλο Intelligence.

Όπως ήταν αναμενόμενο φυσικά οι παρουσιαστές δεν έχασαν την ευκαιρία να στριμώξουν τον ηθοποιό με ερωτήσεις για το πολυσυζητημένο reunion των Friends μετά και την πρόσφατη φημολοφία που έκανε το γύρο του διαδικτύου και η οποία θέλει πρωταγωνιστές και Warner Bros να βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία για ένα σπέσιαλ επεισόδιο που θα προβληθεί στο HBO Max.

Αφού πρώτα του έδειξαν τη φωτογραφία που ανέβασε η Τζένιφερ Άνιστον στο Instagram και δείχνει τα έξι Φιλαράκια σε δείπνο, ακολούθησε το tweet του Μάθιου Πέρι («Έρχονται μεγάλα νέα») και στο τέλος του έδειξαν τα δημοσιεύματα για το reunion, περιμένοντας μια απάντηση από εκείνον.

Ο «Ρος» δεν φαίνεται να «μάσησε» και ιδιαίτερα βέβαια και προσπάθησε να ξεγλιστρήσει δίνοντας αόριστες απαντήσεις αστειευόμενος.

«Νομίζω ότι (ο  Μάθιου Πέρι) είναι έγκυος» αστειεύτηκε για την ανάρτηση του ηθοποιού στο Twitter και πρόσθεσε «Εύχομαι πραγματικά να μπορούσα να επιβεβαιώσω ή να διαψεύσω το γεγονός. Δεν υπάρχει τίποτα επίσημο να αναφέρω», κατέληξε ο Σουίμερ.

Πηγη

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Δικαστική απόφαση: Το διάλειμμα για καφέ και τσιγάρο στη δουλειά θα… αφαιρείται από το μισθό!

Αυτή η εφαρμογή για iOS σας βάζει να παίξετε 4 παιχνίδια ταυτόχρονα!