in , , , ,

Operation: Secret Santa Accomplished

Αιγάλεω, Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019, ώρα 19:00. Escapers από όλη την Αθήνα, έφτασαν με δώρα στα χέρια και με μία αποστολή. Να γίνουν οι “Secret Santa” για παιδιά που το έχουν ανάγκη.
Escaped Live Adventure Rooms και EscapeAll σε συνεργασία με φίλους παίκτες, διοργάνωσαν ένα εξωτερικό παιχνίδι γρίφων φιλανθρωπικού χαρακτήρα στο κέντρο του Αιγαλέου. Η συμμετοχή των ομάδων ήταν δωρεάν, αλλά με την προϋπόθεση οι παίκτες να φέρουν δώρα με σκοπό να συγκεντρωθούν για παιδιά.
Η απήχηση του κόσμου στο φιλανθρωπικό κάλεσμα ήταν μεγάλη και συγκινητική. 250 άνθρωποι παρόντες και παίκτες που δεν κατάφεραν να παρευρεθούν δώρισαν παιχνίδια, επιτραπέζια, ρούχα, σχολικά είδη, μουσικά όργανα και άλλα πολλά, συγκεντρώνοντας περισσότερα από 400 δώρα, για να παραδοθούν σε δομές των Παιδικών Χωριών S.O.S.

Η Αποστολή εξετελέσθη και το παιχνίδι ξεκίνησε.

41 ομάδες ανταγ…συναγωνίστηκαν στους δρόμους της πλατείας σε ένα πρωτότυπο gameplay, λύνοντας πολλούς γρίφους, λέγοντας τα κάλαντα στα ισπανικά, βγάζοντας selfies με Άγιους Βασίληδες και γράφοντας τη δική τους ευχή για τα παιδιά σε κάρτα που παραδόθηκε μαζί με τα δώρα.

18 σημεία ορατά σε χάρτη που παρέλαβαν στην αρχή, περίμεναν τις ομάδες να τα επιλέξουν βάσει στρατηγικής, να τα ξεκλειδώσουν και να λύσουν τους γρίφους που περιείχαν “μοιράζοντας” εικονικά δώρα από την εξαιρετική εφαρμογή του παιχνιδιού.

Η λήξη του παιχνιδιού βρήκε όλες τις ομάδες στο Sugar Cube για να γίνουν οι καθιερωμένες απονομές επάθλων. Νικήτρια ήταν η ομάδα που κατάφερε να “μοιράσει” τα περισσότερα δώρα σε 2 ώρες και 15 λεπτά.
Η ομάδα Bollocks αναδείχθηκε νικήτρια,

ενώ οι πΕRαστικοί και οι Ι.Κ.Α. Κατέλαβαν τη 2η και 3η θέση αντίστοιχα.

Η βραδιά συνεχίστηκε μέχρι τις πρωινές ώρες για όσους παρέμειναν με Karaoke. Escapers ξεδίπλωσαν το καλλιτεχνικό τους ταπεραμέντο στο τραγούδι, σε μία βραδιά γεμάτη χαρά, γέλιο, νέες γνωριμίες μεταξύ παικτών και ασταμάτητη διασκέδαση.

Τέλος αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσους ασχολήθηκαν αφιλοκερδώς και έδωσαν υλική υπόσταση στο πνεύμα των Χριστουγέννων.
Στον Γιώργο Γέγο (EscapeAll)για τον προγραμματισμό της εξαιρετικής εφαρμογής που συνόδευε το παιχνίδι και στον Web Designer Γιάννη Ηλιόπουλο.
Στον Γιώργο Κωστάκη (Escaped) που οργάνωσε όλο το παιχνίδι μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια με τη βοήθεια της ομάδας Titans, Μίνα Γκιώνη Γιάννη Ιωακειμίδη, Μαρία Μαραγκοπούλου και Κώστα Παπαρουσάκη.
Στον Πάρι Περάκη (Cluestory.gr) που μαζί με τον Κ. Παπαρουσάκη, τον Γ. Ιωακειμίδη και τον Γ. Κωστάκη είχαν την επιμέλεια των γρίφων
Στους Γιάννη Μιχαλόπουλο, Γιάννη Παπαβασιλείου και Στέφανο Ριζινό που έδωσαν τη δική τους βοήθεια στη διοργάνωση από διάφορα πόστα.
Και φυσικά σε όλους τους παίκτες που συμμετείχαν στο παιχνίδι και συνέβαλαν για να γεμίσουν χαμόγελα τα πρόσωπα των παιδιών

Πώς σου φάνηκε;

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Στέλιος vs Γιάννης

Εφιάλτης: Ο Σιλβέστερ Σταλόνε πρωταγωνιστής στο «Μόνος στο Σπίτι»