in , ,

Τι δουλειά έχει ο Ράιαν Ρέινολντς στο «La Casa de Papel»;

Και γιατί ζητάει από τον καθηγητή να του δανείσει την Τόκιο και τον Ντένβερ;

Έναν πολύ έξυπνο τρόπο βρήκε το Netflix για να διαφημίσει ταυτόχρονα την τανία «6 Undeground» με τον Ράιαν Ρέινολντς, που έκανε πρεμιέρα στις 13 Δεκεμβρίου, και την τέταρτη σεζόν του «La Casa de Papel» που θα γίνει διαθέσιμη στις 3 Απριλίου 2020.

Έβαλαν τον Αμερικανό ηθοποιό, που στην ταινία υποδύεται τον Ένα, δισεκατομμυριούχο αρχηγό μιας ομάδας μισθοφόρων, να τηλεφωνήσει στον Καθηγητή (Άλβαρο Μόρτε) στην Ισπανία και να ζητήσει να δανειστεί δύο μέλη της ομάδας του: την Τόκιο (Ούρσουλα Κορμπερό) και τον Ντένβερ (Χάιμε Λορέντε).

Ο Καθηγητής όμως, που οι διαπραγματεύσεις είναι το φόρτε του, ζητάει σε αντάλλαγμα δύο μέλη της ομάδας του Ένα, τον Τέσσερα (Μπεν Χάρντι) και τον Επτά (Κόρεϊ Χόκινς). «Μήπως θέλεις να σου δώσω και τη Δύο και την Πέντε; Δεν κάνουν και τίποτα» απαντά θυμωμένος ο Ένα, για τους χαρακτήρες που υποδύονται οι πανέμορφες Μελανί Λοράντ και Άντρια Αρχόρα.

Παρακολουθήστε τη διαπραγμάτευση του Ένα με τον Καθηγητή στο βίντεο που ακολουθεί:

Και θυμηθείτε το τρέιλερ για το «6 Underground»:

Και το teaser του τέταρτου «La Casa de Papel»:

Πηγη

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Πώς να ΜΗΝ φτιάξετε τη δική σας κούκλα Baby Yoda για τα Χριστούγεννα

Θεαματικά… αεροπλανικά στο νέο τρέιλερ του επερχόμενου «Top Gun: Maverick»