in , , ,

Δείτε τον Αλ Πατσίνο ως κυνηγό ναζί στο «Hunters» της Amazon

Πίσω από τη νέα σειρά βρίσκεται ο Τζόρνταν Πιλ των θρίλερ «Τρέξε!» και «Εμείς».

Ο Αλ Πάτσινο γίνεται κυνηγός ναζί στο νέο τρέιλερ της επερχόμενης σειράς «Hunters» του Amazon Prime Video.

H νέα σειρά, πίσω από την οποία βρίσκεται ο Τζόρνταν Πιλ των θρίλερ «Τρέξε!» και «Εμείς», είναι εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα. Στο επίκεντρο της ιστορίας είναι μια πολύμορφη ομάδα κυνηγών ναζί, το 1977 στη Νέα Υόρκη, που ανακαλύπτει ότι εκατοντάδες μέλη του ναζιστικού καθεστώτος ζουν στην Αμερική. Έτσι μπλέκονται σε μια αιματηρή αποστολή εκδίκησης και δικαιοσύνης. Όμως, σύντομα ανακαλύπτουν μια εκτεταμένη συνωμοσία και πρέπει να παλέψουν με τον χρόνο για να ματαιώσουν τα νέα σχέδια γενοκτονίας που ετοιμάζουν οι ναζί.

«Έρχεται μια εποχή όπου όλοι πρέπει να επιλέξουν ανάμεσα στο φως και το σκοτάδι. Αλλά όταν υπάρχει πολύ σκοτάδι σε αυτόν τον κόσμο, ίσως η επιλογή για εμάς έχει γίνει» μονολογεί ο Αλ Πατσίνο στο τρέιλερ. «Για αιώνες, άνθρωποι όπως εμείς υποτιμώνται και εξοντώνονται, αλλά όχι πια. Υπάρχει κακό μεταξύ μας και πρέπει να θυμάστε ότι αυτό το κακό αρχίζει με ένα σημάδι μέσα τους. Κατόπιν μεγαλώνει σε ένα κηλίδα. Μετά γίνεται μάστιγα. Και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε το κακό μέχρι να χτυπήσει».

Το «Hunters» θα κάνει πρεμιέρα στη streaming υπηρεσία Amazon Prime Video μέσα στο 2020.

Πηγη

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

«The Batman»: Και ο Τζον Τορτούρο στο καστ – Ποιο χαρακτήρα θα υποδυθεί

Σκύλος… οδήγησε το αυτοκίνητο του αφεντικού του ακολουθώντας «τρελή πορεία»