in ,

Οι αποκαλύψεις της Εμίλια Κλαρκ για τις γυμνές σκηνές στο «Game of Thrones»: «Έκλαιγα στο μπάνιο»

H Εμίλια Κλαρκ δηλώνει ότι σήμερα θα αντιμετώπιζε διαφορετικά τις γυμνές σκηνές στο Game of Thrones.

Η Εμίλια Κλαρκ μίλησε πρόσφατα για τις γυμνές σκηνές στο Game of Thrones, δηλώνοντας ότι ήταν πολύ σκληρές για εκείνη.

Από την αρχή ο ρόλος της Κλαρκ απαιτούσε από εκείνη αρκετά γυμνά πλάνα. Όπως εξηγεί η Κλαρκ, όταν ανέλαβε το ρόλο της Καλίσι ήταν 23 ετών και μόλις είχε αποφοιτήσει από τη σχολή Υποκριτικής. Ήταν λοιπόν το πρώτο της μεγάλο βήμα στη βιομηχανία του θεάματος. Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι πριν από κάποιες σκηνές κλεινόταν στο μπάνιο και έκλαιγε, αλλά αυτό θα είχε συμβεί είτε υπήρχε γυμνό είτε όχι.

«Πήρα τη δουλειά και έπειτα μου έστειλαν το σενάριο να το διαβάσω, και ήμουν ενθουσιασμένη», θυμάται η Κλαρκ και προσθέτει «Ωστόσο, είχα αποφοιτήσει πρόσφατα από την δραματική σχολή και αντιμετώπισα την ευκαιρία αυτή ως δουλειά», εξηγώντας παράλληλα ότι αν κάτι ήταν στο σενάριο, τότε ήταν απολύτως απαραίτητο να γίνει, αλλά και ότι σήμερα θα είχε αντιμετωπίσει διαφορετικά τα πράγματα.

Για τις γυμνές σκηνές της κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων περιγράφει «Ήμουν εντελώς γυμνή με όλους αυτούς τους ανθρώπους γύρω μου, και δεν ήξερα τι έχω σκοπό να κάνω. Δεν ήξερα τι ήθελαν από μένα. Ανεξάρτητα από το αν υπήρχαν γυμνές σκηνές ή όχι, θα είχα περάσει εκείνη την περίοδο με το να σκέφτομαι ότι δεν είμαι άξια να απαιτήσω τίποτα. Πως ό,τι αισθάνομαι είναι λάθος, θα πάω να κλάψω στο μπάνιο και μετά θα γυρίσω και θα όλα είναι εντάξει». Επίσης τονίζει ότι ο Τζέισον Μαμόα ήταν εκείνος που τη βοήθησε πολύ, τη νοιάστηκε και της έδωσε τις απαραίτητες κατευθύνσεις κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων

Η Κλαρκ αναφέρει ότι πλέον τα πράγματα για εκείνη έχουν αλλάξει και η ίδια είναι πιο συνειδητοποιημένη με το τι αισθάνεται άνετα να κάνει και τι όχι. «Πλέον δίνω μάχες για το αν χρειάζεται μια γυμνή σκηνή ή όχι», καταλήγει.

Πηγη

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Πυκνό μυστήριο στην Τουρκία: Άγνωστος πληρώνει τα χρέη φτωχών και πετάει κάτω από πόρτες φακέλους με χρήματα!

Στο Μαρκόπουλο η συναυλία των Red Hot Chili Peppers: Τιμές και προπώληση