in ,

To «Chernobylite» είναι το πρώτο video game με γυρίσματα στη Ζώνη Αποκλεισμού

Δείτε το βίντεο που συγκρίνει τις αληθινές τοποθεσίες με εκείνες του παιχνιδιού.

Αν θα θέλατε κι εσείς να επισκεφθείτε τη Ζώνη Αποκλεισμού γύρω από το Τσέρνομπιλ (όπως έχουν κάνει όλοι αυτοί οι Instagrammers) αλλά (σε αντίθεση με αυτούς) έχετε μυαλό στο κεφάλι σας, η αμέσως καλύτερη επιλογή σας είναι ένα βιντεοπαιχνίδι, το «Chernobylite».

Πρόκειται για ένα sci-fi survival horror game σε πρώτο πρόσωπο, για το οποίο η εταιρεία The Farm 51 ταξίδεψε στο Πρίπιατ της Ουκρανίας και σε όλη την περιοχή γύρω από το πυρηνικό εργοστάσιο, έκανε 3D scanning των τοποθεσιών, τις οποίες μετέφερε σχεδόν αυτούσιες στο παιχνιδι.

Το γεγονός ότι στο «Chernobylite» έχουν χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά ρωσόφωνοι ηθοποιοί με εμπειρία από τα παιχνίδια «S.T.A.L.K.E.R.» και «Metro» προσθέτει ακόμη περισσότερο ρεαλισμό. Δείτε στο ακόλουθο βίντεο αληθινές τοποθεσίες από τη Ζώνη Αποκλεισμού μαζί με την ψηφιακή αναπαραγωγή τους στο παιχνίδι.

To «Chernobylite» δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη (το περιμένουμε πριν το τέλος του χρόνου), ωστόσο ένα μεγάλο μέρος του διατίθεται εδώ και λίγες ημέρες στο Steam και στο GOG ώστε οι παίκτες να το δοκιμάζουν και οι δημιουργοί του να κάνουν τις απαραίτητες διορθώσεις αν χρειάζονται.

Πηγη

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ήρωες από video games εισβάλλουν στον κόσμο μας στη νέα διαφήμιση του PS4

Ετοιμαστείτε να ουρλιάξετε ξανά, έρχεται νέο «Scream»