in , ,

Οι δημιουργοί του «Game of Thrones» αποχώρησαν από τη νέα τριλογία του «Star Wars»

Λόγω βεβαρημένου προγράμματος και έλλειψης χρόνου.

Oι δημιουργοί του «Game of Thrones», Ντέιβιντ Μπένιοφ και Ντ. Μπ. Βάις αποσύρθηκαν από τη δημιουργία μιας νέας επερχόμενης τριλογίας του «Star Wars» (το 2022, 2024 και 2026), όπως έγινε γνωστό το πρωί της Τρίτης.

Θυμίζουμε ότι η συμφωνία των δυο με τη Disney είχε ανακοινωθεί από τον Φεβρουάριο του 2018 και θεωρήθηκε ένας από τους κυριότερους λόγους που δεν δόθηκε περισσότερος χρόνος στην επική σειρά του «Game of Thrones». Παράλληλα, στις αρχές του φθινοπώρου το δίδυμο υπέγραψε μια μεγάλη συμφωνία με το Netflix που όπως αποδεικνύεται τώρα επηρεάζει το πρότζεκτ με τη Disney.

Σύμφωνα με την διπλωματική ανακοίνωση, η συμφωνία για την τριλογία από τους Μπένιοφ και Βάις ακυρώνεται λόγω φόρτου εργασίας και ταυτόχρονες υποχρεώσεις σε διαφορετικά γυρίσματα.

«Δε μπορούμε δυστυχώς να αυξήσουμε τον αριθμό ωρών που έχει μια μέρα και έτσι νιώσαμε πως δε μπορούμε να κάνουμε μαζί και το Star Wars και τα πρότζεκτ του Netflix. Δυστυχώς αναγκαζόμαστε να αποχωρήσουμε από την τριλογία» ανέφερε το δίδυμο των δημιουργών στη σύντομη δήλωσή του.

Πηγη

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Το επεισόδιο 666 των «Simpsons» ήταν παρωδία του «Stranger Things»

«Joker»: Και επίσημα η πιο εμπορική ταινία στην Ελλάδα τα τελευταία 10 χρόνια