in , ,

Όταν ο Ίγκι Ποπ κάπνιζε μέχρι και ιστούς αράχνης για να «φτιαχτεί»!

Μια «σκληρή» εμπειρία όπως τη χαρακτηρίζει τώρα ο εμβληματικός Ίγκι Ποπ.

Όπως γνωρίζουν οι μουσικόφιλοι και κυρίως οι φαν της ροκ και της πανκ, ο Ίγκι Ποπ μόνο ήσυχο παιδί δεν υπήρξε στα νιάτα του, αφού του έδωσε και κατάλαβε για τα καλά.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην τηλεοπτική εκπομπή του Τζόναθαν Ρος, ο Ίγκι δεν δίστασε να μιλήσει για ορισμένους από τους πειραματισμούς που έκανε στα νιάτα του και κυρίως τα πρώτα χρόνια του στους Stooges, σε μια προσπάθεια να ξεπεράσει τα όριά του .

«Δοκίμασα ιστούς αράχνης για να φτιαχτώ. Προσπάθησα να τους καπνίσω. Ξέρεις, από κάπου πρέπει να ξεκινήσεις», δήλωσε προσθέτοντας ότι η εμπειρία ήταν «σκληρή».

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν νιώθει έκπληξη που είναι ακόμα ζωντανός ο βετεράνος της ροκ απάντησε αρνητικά, εξηγώντας ότι όλα έχουν να κάνουν με την «πολιτική των άκρων» που ακολουθεί στην ζωή του.

Σύμφωνα με τον Ίγκι, ο ψυχίατρος του την δεκαετία του 1970 του εξήγησε πως έχει εξαιρετική αίσθηση των άκρων, πως διαχειρίζεται με έναν ιδιαίτερο, διπλωματικό τρόπο τις καταστάσεις. και ξέρει πότε να κάνει πίσω «Ανέκαθεν ήμουν και είμαι ένας πολύ συντηρητικός τύπος στην καθημερινότητα μου. Πέφτω νωρίς για ύπνο» δήλωσε ο Ποπ.

Πηγη

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ο Λίαμ Γκάλαχερ θέλει να ερμηνεύσει το τραγούδι της νέας ταινίας James Bond

Δύο σταρ του NBA στην πιο… σουρεάλ διαφήμιση για το νέο «Terminator»

Back to Top

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.