in ,

Αυτός είναι ο ήρωας του «Χάρι Πότερ» που θα ήθελε να παίξει ο Κιτ Χάρινγκτον

Μια πολύ καλή επιλογή από τον «Τζον Σνόου», που δεν θα γίνει ποτέ πραγματικότητα…

Άφησε πίσω του το φαινόμενο «Game of Thrones» και ετοιμάζεται να μπει σε ένα άλλο φαινόμενο, το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel (ως Black Knight στο «The Eternals»). Μπορείτε να φανταστείτε τον Κιτ Χάρινγκτον ΚΑΙ σε ταινία «Χάρι Πότερ»;

Οι φαν συζητούν εδώ και καιρό πως θα ήταν ιδανικός για να υποδυθεί τον πατέρα του Χάρι, Τζέιμς Πότερ, ή τον θείο του, Σίριους Μπλακ, αν ποτέ γυριστεί ταινία-πρίκουελ με θέματα τους Maraduers, τη σχολική «συμμορία» που είχαν συστήσει οι δυο τους μαζί με τον Ρέμους Λούπιν και τον Πίτερ Πέντιγκρου.

Και προ ημερών στο συνέδριο ACE Comic Con στο Σικάγο, τον ρώτησαν ακριβώς αυτό. Αν του γινόταν τέτοια πρόταση, ποιον χαρακτήρα θα ήθελε να υποδυθεί; Την απάντησή του όμως δεν την περίμενε κανείς. «Τον Σνέιπ», είπε ο Κιτ Χάρινγκτον και το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

«Είναι ο καλύτερος χαρακτήρας, τελεία και παύλα. Η ιστορία του είναι το κάτι άλλο. Ο Σέβερους Σνέιπ είναι ο πιο τραγικός, υπέροχος, καταπληκτικός… Είναι ένας χαρακτήρας που μισείς και στο τέλος λατρεύεις. Δεν νομίζω ότι είμαι ο κατάλληλος να τον υποδυθώ, επομένως θα έπαιζα τον Σίριους. Αλλά όποιος τυχερός πάρει το ρόλο, θα έχει έναν φοβερό χαρακτήρα να υποδυθεί».

Δείτε την απάντηση του Χάρινγκτον στο βίντεο που ακολουθεί (από το 21:15 και μετά):

 

Πηγη

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Όλες οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται στο Disney+

Πήγε στο γάμο της πρώην του για να την εμποδίσει να παντρευτεί!