in , ,

Ο Χοακίν Φίνιξ είναι ανοιχτός σε ένα σίκουελ του «Joker»

Ο Χοακίν Φίνιξ συζητά με τον σκηνοθέτη Τοντ Φίλιπς για το μέλλον του Joker.

Όπως είναι γνωστό ο «Joker» του Τοντ Φίλιπς με πρωταγωνιστή τον Χοακίν Φίνιξ σε έναν ρόλο ζωής όπως αποδεικνύεται, έχει σπάσει τα ταμεία στο παγκόσμιο box office, κατά το πρώτο Σαββατοκύριακο προβολής του.

Μπορεί η συγκεκριμένη ταινία να είναι μια αυτοτελής ιστορία και ξεχωριστή από το υπόλοιπο σύμπαν της DC, ωστόσο η τεράστια επιτυχία της έχει κάνει τόσο τον σκηνοθέτη όσο και τον Φίνιξ να δουλεύουν στο μυαλό της τη συνέχεια του χαρακτήρα και να αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο για ένα μελλοντικό σίκουελ.

«Δεν φανταζόμουν ποτέ αυτό το ρόλο, ως τον ονειρεμένο μου. Αλλά τώρα ειλικρινά, δεν μπορώ να σταματήσω να το σκέφτομαι. Μιλάω πολύ με τον Τοντ για ποια άλλα πράγματα μπορούμε να κάνουμε γενικά, να δουλέψουμε μαζί, αλλά και πιο ειδικά. Αν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο με τον Joker, θα είχε ενδιαφέρον».

Ο Φίνιξ δεν μιλάει ξεκάθαρα για σίκουελ όμως σίγουρα το επεξεργάζεται στο μυαλό του και έχει μπει στη διαδικασία να το συζητά ιδιωτικά και δημόσια.

Πηγη

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Κίλιαν Μέρφι: «Ο επόμενος Τζέιμς Μποντ πρέπει να είναι γυναίκα»

Ανακοινώθηκε επίσημα το PlayStation 5 – Πότε κυκλοφορεί