in ,

Ο Έντι Μέρφι ετοιμάζεται να γίνει «Μπάτσος του Μπέβερλι Χιλς» για τέταρτη φορά

Μετά το «Coming to America 2», ακόμα ένα σίκουελ έρχεται από τον Έντι Μέρφι.

Ο Έντι Μέρφι αποκάλυψε πως, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του «Coming to America 2», ετοιμάζει την τέταρτη ταινία του «Beverly Hills Cop» (O Μπάτσος του Μπέβερλι Χιλς).

Μιλώντας στο Collider ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε για τα μελλοντικά του σχέδια: «Αυτό θα κάνουμε μετά το “Coming to America 2”. Θα κάνουμε το “Beverly Hills Cop” και μετά σχεδιάζω να ανέβω ξανά στη σκηνή και να κάνω stand up. Θα κάνω περισσότερο stand up. Αυτές τις ταινίες και το “Saturday Night Live” τα βλέπω σαν τον επίλογο. Αν αποφασίσω να καθίσω στον καναπέ για πάντα, θα το κάνω με αστείο τρόπο», κατέληξε.

Θυμίζουμε ότι τον Ιανουάριο του 2015 ο Μέρφι είχε αρνηθεί ότι υπάρχουν σχέδια για μια τέταρτη ταινία του franchise. Τότε δήλωνε συγκεκριμένα: «Δεν πρόκειται να το κάνω εκτός και μου δώσουν ένα πραγματικά εκπληκτικό σενάριο».

via GIPHY

 

 

Η πρώτη ταινία «Beverly Hills Cop» κυκλοφόρησε πριν από 35 χρόνια, το 1984. Ακολούθησε το «Beverly Hills Cop 2» το 1987 και το «Beverly Hills Cop 3» το 1994 τα οποία έλαβαν αρνητικές κριτικές.

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Έπος: Πλάκωσε στο ξύλο τον φίλο της για να ξεκλειδώσει το κινητό του με Face ID!

Τους χρέωσαν 350 ευρώ για δυο ψαρομακαρονάδες και τους ζήτησαν και 80 ευρώ φιλοδώρημα!

Back to Top

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.