in ,

Ο Μάρκος Σεφελής γύρισε ταινία και αυτό είναι το πρώτο teaser

Τολμάτε να πάρετε μια πρώτη γεύση από το «Χαλβάη 5-0»;

Ποιο «Star Wars», ποιος Σκαιγουόκερ… Η ταινία που θα σπάσει τα κινηματογραφικά ταμεία τον Δεκέμβρη είναι μία και τη λένε «Χαλβάη 5-0».

Η υπόθεση έχει ως εξής: «Ένας βιομήχανος χαλβά βρίσκεται δολοφονημένος στην έπαυλή του. 5 ύποπτοι, 0 αποδεικτικά στοιχεία. Ίντριγκες, πάθη, μίση, δολοπλοκίες και κάθε μέρα έρχονται στο φως νέα στοιχεία που περιπλέκουν την υπόθεση. Θα καταφέρει ο αστυνόμος Μπέκρας να βρει τον δολοφόνο;»

Όπως πιθανόν να καταλάβατε από τον τίτλο και την υπόθεση, ο εγκέφαλος πίσω από αυτό το αριστούργημα είναι ο Μάρκος Σεφερλής. Δείτε τον στο πρώτο teaser:

 

Κι εμείς που νομίζαμε ότι ο Χάρρυ Κλυνν είχε κάνει την καλύτερη κινηματογραφική παρωδία του αστυνόμου Μπέκα…

Στο «Χαλβάη 5-0» συμπρωταγωνιστούν οι Ελένη Καστάνη, Γιάννης Ζουγανέλης, Γιάννης Καπετάνιος, Έλενα Τσαβαλιά, Γιώργος Αγγελόπουλος, Δημήτρης Τζουμάκης, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Νίκος Βουρλιώτης, Βίκυ Κάβουρα, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Ιωάννης Απέργης, Δημήτρης Σταρόβας. Και η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τις 12 Δεκεμβρίου.

Όπως είπαμε στην αρχή, το νέο «Star Wars» που βγαίνει μία εβδομάδα μετά, δεν έχει καμία τύχη…

Πηγη

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Όλγα VS Γωγώ

Ο Κρίστιαν Μπέιλ εγκρίνει τον Μπάτμαν-Ρόμπερτ Πάτινσον και δίνει μία συμβουλή