in , ,

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για το ριμέικ του «Η Λαίδη και ο Αλήτης»

Το live action ριμέικ της κλασικής ταινίας κινουμένων σχεδίων του 1955 θα κυκλοφορήσει στο Disney+.

Η μανία της Disney με τα live action ριμέικ παλαιότερων επιτυχιών της συνεχίζεται αυτή τη φορά με την ταινία «Η Λαίδη και ο Αλήτης» που θα κυκλοφορήσει στην επερχόμενη streaming πλατφόρμα της, το Disney+, καθώς δεν προλαβαίνουν όλες να βγουν στους κινηματογράφους.

Μάλιστα η Disney έδωσε στη δημοσιότητα και το πρώτο τρέιλερ του ριμέικ στο οποίο πρωταγωνιστούν αληθινά σκυλιά. Οι δυο πρωταγωνιστές θα είναι ένα κόκερ σπάνιελ (η Ρόουζ), που θα υποδυθεί τη Λαίδη και θα μιλάει με τη φωνή της Τέσα Τόμσον, και ο Μόντε, που υιοθετήθηκε από καταφύγιο αδέσποτων και θα υποδυθεί τον Αλήτη (με τη φωνή του Τζάστιν Θερού). Η σκηνοθεσία ανήκει στον Τσάρλι Μπιν.

 

 

Το χριστουγεννιάτικο πρωινό του 1909, ο Τζιμ κάνει δώρο στη γυναίκα του ένα κουταβι με το όνομα Λαίδη. Η Λαίδη μεγαλώνει στα πούπουλα με δυο καλούς φίλους και γείτονες, τον Σκωτς και τον Ποδάρα. Έχει όλη την προσοχή του Τζιμ και της γυναίκας του μέχρι που…έρχεται το μωρό! Και η Λαίδη παύει να είναι το επίκεντρο της προσοχής τους. Όλα γίνονται χειρότερα όταν οι ιδιοκτήτες της αποφασίζουν να πάνε ταξίδι και την αφήνουν μαζί με το μωρό στην Θεία Βιόλα, η οποία δεν τρέφει και ιδιαίτερη συμπάθεια για τους σκύλους… Μια παρεξήγηση στέλνει τη Λαίδη έντρομη στο δρόμο, όπου θα συναντήσει τον Αλήτη, έναν αλητόσκυλο που περνάει την μέρα του ζώντας την κάθε στιγμή, αλλά και προσπαθώντας να επιβιώσει μακριά από τον μπόγια! Έτσι, η Λαίδη, θα μάθει την δύσκολη ζωή των αδέσποτων, θα μπει σε περιπέτειες και θα ερωτευτεί…

Η ταινία θα είναι διαθέσιμη μαζί με το Disney+ από τις 12 Νοεμβρίου – στις ΗΠΑ, καθώς η Ευρώπη θα ακολουθήσει μέσα στο 2020.

Πηγη

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ακούστε για πρώτη φορά ένα «χαμένο» κομμάτι του Lemmy

Βίντεο με «φάντασμα» διχάζει το ίντερνετ: Άλλοι βλέπουν κορίτσι να παίζει και άλλοι… σκόνη στην κάμερα!