in , , ,

Δεν φαντάζεστε ποιον θέλει ο Κάνιε Γουέστ να τον υποδυθεί σε ταινία

O Κάνιε Γουέστ πρότεινε στον Ντάνι ΜακΜπράιντ να τον υποδυθεί σε βιογραφική ταινία και εμείς αναρωτιόμαστε τί όνειρο είδε.

Ο Κάνιε Γουέστ διάλεξε τον ηθοποιό που θέλει να τον υποδυθεί σε μια μελλοντική βιογραφική ταινία και η επιλογή του μας έχει αφήσει άφωνους.

Η μεγάλη αποκάλυψη έγινε στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ όπου βρέθηκε καλεσμένος ο ηθοποιός και όπως θα δείτε αμέσως παρακάτω ο Κάνιε Γουέστ δεν μπορούσε να κάνει πιο άκυρη επιλογή.

Ο τυχερός δεν είναι άλλος από τον Ντάνι ΜακΜπράιντ που, όπως ανέφερε στον Κίμελ, όταν έλαβε το τηλεφώνημα του Γουέστ νόμιζε ότι ήταν φάρσα. Ο ράπερ όμως μιλούσε πολύ σοβαρά και οι δυο τελικά συναντήθηκαν μια καλοκαιρινή μέρα στο σκάφος του ηθοποιού στη Νότια Καρολίνα.

Πράγματι λοιπόν, όπως περιγράφει ο ΜακΜπράιντ, ο Γουέστ του είπε ότι ήθελε να τον συναντήσει για να του προτείνει να τον υποδυθεί στην ταινία που θέλει να ετοιμάσει για τη ζωή του. «Ναι ήθελε να τον υποδυθώ», λέει ο ΜακΜπράιντ για να του απαντήσει ο Κίμελ αστειευόμενος «Αν το πρότζεκτ προχωρήσει θα ήθελα να παίξω την Κιμ Καρντάσιαν δίπλα σε εσένα ως Κάνιε».

Πηγη

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Δείτε την ακρόαση του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ για το ρόλο του Iron Man

Ο Τζόνι Ντεπ μέσα στα αίματα στο νοσοκομείο μετά από καυγά με την Άμπερ Χερντ