in , ,

Test και TestERs

Σειρά μου να σας ταρακουνήσω λίγο.

Πίστευα ότι με όλο αυτό το μπινελίκι που σας είχα ρίξει θα γινόσασταν άνθρωποι, και είχα αποφασίσει με πόνο καρδιάς να αποτραβηχτώ. Εσείς όχι μόνο δε γίνατε άνθρωποι αλλά τα κάνετε ΌΛΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΌΤΕΡΑ. Τι γιατί βρέ καθυστερημένοι, που μπήκα σήμερα το πρωί και το πρώτο πράγμα που αντίκρισα ήταν ένα γκρούπ που λεγόταν TestERs(θέλανε και λογοπαίγνιο τα παιδιά δεν έφτανε που είναι μαλακία από μόνο του).

Είχα αρχίσει να ιδρώνω, δε μπορούσα να φανταστώ αυτό που αντίκρισαν τα μάτια μου. Σας άφησα σκατά και σας βρίσκω ΑΠΌΣΚΑΤΑ. Έχετε κάνει τα τσουτσουνια σας κιθάρα από το πολύ παίξιμο και έχετε κάψει κάθε ίχνος εγκεφαλικού κυττάρου. Βγείτε ρε λίγο έξω, πηγαίνετε να πιείτε ένα καφέ, ένα χυμό έστω μια σουμάδα ρε ξεπλενηδες. Κάθεστε και παριστάνετε τους ειδικούς νομίζοντας ότι έχετε πιάσει τον πάπα από τα ΑΡΧΙΔΙΑ υποτιμώντας την νοημοσύνη των ιδιοκτητών ότι δεν είναι ικανοί να δημιουργήσουν ένα άρτιο δωμάτιο. Θέλετε να βγάλετε φράγκα από ανθρώπους που θα πέσουν στη παγίδα. Δε λέω καλό είναι να υπάρχουν επιχειρηματικές ιδέες ειδικά από νέους ανθρώπους ΑΛΛΆ όχι αρπαχτικές ιδέες ΕΙΔΙΚΆ από νέους ανθρώπους. Φτιάξτε καλύτερα κάνα γκρούπ για πλέξιμο άμα είναι!

Θα μου πείτε τώρα “Κυρ δικαστά που ξέρεις “εσύ ο,τι είναι νέοι και όχι κάποιοι πιο μεγάλοι;” Γιατί πολύ απλά τέτοια επιχειρηματική μπούρδα θα την σκεφτόταν μόνο ένας που παίζει ERs και επειδή είναι άνεργος δεν έχει άλλα λεφτά να παίξει τότε κάνει τη μαγική σκέψη “ώπα ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ (την ώρα που ΤΟΝ σκούπιζε με τη χαρτοπετσέτα ) θα φτιάξω μια ομάδα να πηγαίνουμε να ελέγχουμε δωμάτια και να μας δίνουν και λεφτά. ” ΠΆΡΤΑ ΗΛΊΘΙΕ ! Το γεγονός ο,τι έφτιαξες ένα γκρούπ με ένα ηλίθιο λογοπαίγνιο για τίτλο και μία εντελώς γελοία περιγραφή των υπηρεσιών που προσφέρεις δεν σε κάνει ειδικό στα δωμάτια απόδρασης, αλλά δείχνει την απληστία σου και του γενικού συνόλου των ανθρώπων να εκμεταλλευτούν τα πάντα στο βωμό του χρήματος και της αρπαχτής.

Πάμε να ρίξουμε και μια ματιά στις προσφερόμενες υπηρεσίες.
▪Σεναριακό reality check.
Ο,τι τι δηλαδή ; Θα θέλω να φτιάξω εγώ ένα δωμάτιο με θέμα τα ζόμπι και εσύ θα έρθεις να τσεκάρεις το πόσο ρεαλιστικό είναι το σενάριο και το σκηνικό ; Έχεις ζήσει κάποιο zombie apocalypse και δε μας το λες; Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο και δεν το έχεις διατυπώσει σωστά.
▪ Εξομοίωση ακραίων καταστάσεων.
Ακραία κατάσταση σε ένα δωμάτιο μπορεί να θεωρηθεί είτε κάποιος σεισμός είτε κάποιος τραυματισμός παίκτη.
Τη διαδικασία του σεισμού δεν μπορείς να την εξομοιώσεις γιατί όλοι ξέρουμε πόσο αποτυχημένο ήταν από τα σχολικά μας χρόνια. Φαντάζομαι ότι ο εκάστοτε ιδιοκτήτης έχει προνοήσει για το πως θα βγάλει ασφαλείς τους πελάτες του. Εξομοίωση τραυματισμού πολύ απλά δε κάνεις γιατί δεν είσαι πιστοποιημένος να κάνεις πρώτες βοήθειες.
▪Εκπαίδευση Gamemaster.
ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΜΟΥ ΓΑΜΩ. Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι είσαι καλύτερος από τον εκάστοτε GM; Πήγες και εκπαιδέυτικες από τίποτα Σαολίν gamemaster σε κάποιο μοναστήρι της Άπω Ανατολής, και θες να μεταλαμπαδέυσεις τις γνώσεις σου; Όχι. Οπότε δε σε κάνει καλύτερο από κάποιον άλλο.
▪Ψηφιακό σήμα
Τι ψηφιακό σήμα ρε γκαζμα ; Που θες να δώσεις και ψηφιακό σήμα . Που θα δείχνει τί ότι ήρθες εσύ στα δωμάτια μου και ότι είναι γαμάτα ; Να σου δώσω και εγώ ένα δερματικό σήμα στη μούρη μπας και ισιωσεις ;

Τώρα το τεράστιο ερώτημα ! Ποιοί είστε εσείς που απαρτίζεται αυτή την ομάδα ; Τι σας κάνει τόσο ειδικούς ; Είστε πιστοποιημένοι για να δίνετε πιστοποιήσεις ; Αν με τις συμβουλές σας δεν πάει καλά το δωμάτιο τι γίνεται ; Σας ρίχνουμε κάνα δύο χαστούκια ή σας στέλνουμε στο Κ.Α.Τ; Συμμαζευτείτε και κατεβάστε αυτή τη βλακεία γιατί σας έχουν πάρει όλοι στο ψιλό και γίνεστε ρεζίλι. Όχι τίποτα άλλο αλλά αν πείτε και ποιοί είστε θα γελάνε και μπροστά στα μούτρα σας και θα βλέπετε τα ER με το καλαμάκι.

Μη πολυλογώ άλλο σταματήστε να προσπαθείτε να εκμεταλλευτείτε τα δωμάτια απόδρασης και μην κάνετε τους ειδικούς. Επειδή μπορεί να έχετε παίξει 200 δωμάτια και είτε να έχετε φτιάξει και κάνα δωμάτιο ή κάνα γρίφο ΔΕΝ ΕΊΣΤΕ ΕΙΔΙΚΟΊ. Εγώ έχω παίξει 100 φορές μπάλα ακόμα δε ξέρω να την κλωτσάω. Αφήστε τα πράγματα να κυλάνε όπως είναι και πιστέψτε με είναι καλύτερα χωρίς εσάς.

Υ.Γ1 Κύριε Ιωακειμίδη με προσβάλλεται με αυτό που λέτε. Εννοείται πως δεν είμαι εγώ. Την επόμενη φορά θα έχετε κυρώσεις.

Υ.Γ2 Παιδες αφιερωμένο στην ευφυΐα σας.

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

O Maverick επιστρέφει στο πρώτο τρέιλερ του νέου «Top Gun»

Η γάτα που «συμπρωταγωνιστεί» σε γνωστές ταινίες του Χόλιγουντ