in ,

Η περίεργη ιεροτελεστία της Ναόμι Κάμπελ όταν μπαίνει σε αεροπλάνο

Μας δείχνει πώς ταξιδεύει με ένα βίντεο που ανέβασε στο YouTube.

Ως ένα supermodel με καριέρα που μετράει τρεις δεκαετίες, η Ναόμι Κάμπελ έχει περάσει πολύ χρόνο σε αεροπλάνα μέσα στα χρόνια. Γι’ αυτό δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός πως έχει αναπτύξει μία συγκεκριμένη ρουτίνα πριν κάθε της πτήση.

powered by Rubicon Project
Η Κάμπελ έδωσε μία γεύση από αυτή τη ρουτίνα στο κανάλι της στο Youtube, «Being Naomi» και οι λεπτομέρειες είναι όσο απρόσμενες όσο τις περιμέναμε. Το video, που κρατά περίπου 5 λεπτά, ξεκινά αρκετά αθώα με την 49χρονη να αγοράζει περιοδικά μόδας και γλυκά από τα duty-free του αεροδρομίου, πριν μιλήσει για τις αγαπημένες της κρέμες.

Η κατάσταση γίνεται ενδιαφέρουσα όταν μπαίνει στην business class του αεροπλάνου και φορώντας μεταξωτές πιτζάμες, ανοίγει την τσάντα της και βγάζει ένα ζευγάρι γάντια μίας χρήσης και αντιβακτηριδιακά μαντηλάκια. «Καθαρίστε οτιδήποτε θα μπορούσατε να αγγίξετε», λέει πριν καθαρίσει κάθε εκατοστό της θέσης της και των γύρω πραγμάτων. «Αυτό κάνω σε κάθε αεροπλάνο που ανεβαίνω. Δεν με νοιάζει τι πιστεύει για εμένα ο κόσμος. Είναι η υγεία μου και με κάνει να νιώθω καλύτερα».

Πηγη

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Διονύσης VS Εύα

Ο Jack Reacher επιστρέφει χωρίς τον Τομ Κρουζ