in , ,

Οι Flintstones αποκτούν animated reboot για ενηλίκους

«Γιάμπα-ντάμπα-ντου»! Οι Flintstones επιστρέφουν στην τηλεόραση.

Οι αγαπημένοι μας Flintstones επιστρέφουν στη μικρή οθόνη από την Warner Bros. Animation και μάλιστα αυτή τη φορά στην animated εκδοχή τους για ενηλίκους.

Το reboot βασίζεται στην αυθεντική σειρά κινουμένων σχεδίων της εταιρείας Hanna-Barbera μέσα από την οποία όλοι γνωρίσαμε και αγαπήσαμε τις προϊστορικές οικογένειες του Φρεντ και της Βίλμα Φλίνστοουν που είχαν μια κόρη την Σταλίτσα και των γειτόνων τους, Μπάρνεϊ, Μπέτι και Μπαμ-Μπαμ.

Θυμίζουμε ότι η επιτυχημένη σειρά μεταφέρθηκε και στον κινηματογράφο με τις ταινίες «The Flintstones» (1994) και «The Flintstones in Viva Rock Vegas» (2000)

Σημειώνεται ότι για την ανάπτυξη του πρότζεκτ η Warner Bros. Animation θα συνεργαστεί με την εταιρεία Brownstone Productions της Ελίζαμπεθ Μπανκς και παρότι ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό σε ποιο δίκτυο θα προβληθεί, το επικρατέστερο είναι η επερχόμενη streaming πλατφόρμα HBO Max της WarnerMedia η οποία μεταξύ άλλων θα προβάλει και την prequel σειρά κινουμένων σχεδίων «Gremlins».

Πηγη

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Κρις Ροκ και Σάμιουελ Τζάκσον θα είναι οι πρωταγωνιστές στο νέο «Saw»

«Distracted»: Ένα σκληρό αλλά αληθινό animation για τους γονείς που είναι κολλημένοι στις οθόνες των κινητών τους