in ,

Κρις Ροκ και Σάμιουελ Τζάκσον θα είναι οι πρωταγωνιστές στο νέο «Saw»

Το reboot του «Saw» θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2020.

Μετά από 7 ταινίες και αρκετό ξεχείλωμα, το επιτυχημένο franchise φρίκης επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με ένα reboot που εμπνεύστηκε ο Κρις Ροκ.

Ο κωμικός ηθοποιός όχι μόνο θα πρωταγωνιστεί στην ταινία, αλλά θα έχει δίπλα του και τον Σάμιουελ Τζάκσον ο οποίος θα υποδυθεί τον κινηματογραφικό του πατέρα.

Η ατιτλοφόρητη ακόμα νέα ταινία του franchise φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Ντάρεν Λιν Μπούσμαν, σκηνοθέτη των Saw 2, 3 και 4. Το σενάριο που, όπως προαναφέραμε, στηρίζεται σε ιδέα του Ροκ συνυπογράφουν οι Πιτ Γκόλντφινγκερ και Τζος Στόλμπεργκ.

 

Το Saw είναι ένα από τα εμπορικότερα franchise τρόμου όλων των εποχών και ένα από τα πιο επιτυχημένα της Lionsgate. Το επερχόμενο φιλμ θα είναι τόσο απίστευτο και έντονο όσο και τα προηγούμενα της σειράς. Αν και οι λεπτομέρειες του σεναρίου δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, η νέα ταινία πρόκειται να αγνοήσει όλες τις προηγούμενες. Ο Ροκ πρόκειται να υποδυθεί έναν αστυνομικό που θα διερευνήσει μια σειρά από τρομακτικά εγκλήματα. Η παραγωγή έχει ήδη ξεκινήσει, ενώ στο καστ έχουν προστεθεί επίσης τα ονόματω των Μαξ Μινγκέλα και Μάρισολ Νίκολς.

Το νέο Saw θα βγει στις αίθουσες στις 20 Οκτωβρίου 2020.

Πηγη

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

To Netflix χάνει το «Friends» από τη νέα πλατφόρμα streaming ΗΒΟ Max

Οι Flintstones αποκτούν animated reboot για ενηλίκους