in ,

Η πρώτη φωτογραφία από τον «Δράκουλα» του Netflix «γεμάτη αίμα»

Ο Κόμης Δράκουλας όπως τον φέρνουν στη μικρή οθόνη οι δημιουργοί του «Sherlock».

Όσα χρόνια και όσοι ηθοποιοί να περάσουν, το κοινό δεν χορταίνει να βλέπει τον Κόμη Δράκουλα στη μεγάλη ή τη μικρή οθόνη. Και η επόμενη εμφάνισή του προβλέπεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, καθώς την επιμελούνται οι δημιουργοί της σειράς «Sherlock», Στίβεν Μόφατ και Μαρκ Γκάτις.

Αντίθετα όμως με τη σειρά που εκτόξευσε την καριέρα του Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, το «Dracula» του BBC και του Netflix δεν θα φέρει τον ήρωά του στη σύγχρονη εποχή, αλλά θα εκτυλίσσεται το 1897, όπως ακριβώς και το πρωτότυπο μυθιστόρημα του Μπραμ Στόκερ. Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, «στην Τρανσυλβανία του 1897 ο αιμοδιψής Κόμης καταστρώνει τα σχέδιά του για να κατακτήσει το βικτωριανό Λονδίνο. Και μην ξεχνάτε: οι νεκροί ταξιδεύουν γρήγορα».

Μόλις κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία από τη σειρά, ένα κοντινό πλάνο του πρωταγωνιστή Κλες Μπανγκ. O 52χρονος Δανός, εμφανισιακά τουλάχιστον, είναι απόλυτα ταιριαστός με το ρόλο.

 

 

Πρόσφατα τον είδαμε στη μεγάλη οθόνη ως «κακό» απέναντι στην Κλερ Φόι στο «Κορίτσι στον Ιστό της Αράχνης», ενώ πρόπερσι είχε βραβευτεί στα Ευρωπαϊκά Βραβεία Κινηματογράφου για την ερμηνεία του στο «Τετράγωνο» (ταινία που κέρδισε και τον Χρυσό Φοίνικα στις Κάννες). Ενώ όσοι βλέπουν δανέζικες σειρές θα τον θυμούνται πιθανότατα από το «Borgen» και το «Bron/Broen»

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που θα μπω στον ρόλο αυτού του εικονικού και σούπερ ενδιαφέροντος χαρακτήρα. Ναι είναι μοχθηρός, αλλά είναι και πολλά περισσότερα, είναι χαρισματικός, έξυπνος, πνευματώδης και σέξι. Συνειδητοποιώ πως υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να φανώ αντάξιός τους, μετά από όλους εκείνους του σπουδαίους ανθρώπους που τον έπαιξαν τα προηγούμενα χρόνια», είχε δηλώσει ο Κλες Μπανγκ όταν ανακοινώθηκε η επιλογή του. Οι Γκάτις και Μόφατ είχαν επισημάνει πως «ήταν μια από εκείνες τις στιγμές – ποιος άλλος θα μπορούσε να είναι εκτός από τον Κλες. Τα έχει όλα. Είναι υπέροχος, πανέμορφος, χαρισματικός, θανατηφόρος. Ψηλός, σκοτεινός και φρικτός ταυτόχρονα».

Η σειρά «Dracula» θα αποτελείται από τρία 90λεπτα επεισόδια, όπως ακριβώς και το «Sherlock», και θα προβληθεί από το BBC One στην Αγγλία και από το Netflix στον υπόλοιπο κόσμο. Ανάλογα με την υποδοχή της από τον κοινό θα αποφασιστεί αν θα υπάρξουν κι άλλες σεζόν.

Πηγη

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

My Vinyl Bag Vol.21 (JULY 2019)

Μέσα σε 4 μέρες έσπασε τα ρεκόρ του Netflix το «Stranger Things 3»