in ,

Το νέο «Τέσσερις Γάμοι και μια Κηδεία» δεν έχει καμία σχέση με το παλιό

Έχει όμως τη Μισάντεϊ του «Game of Thrones» στη θέση του Χιου Γκραντ…

Είναι η ρομαντική κομεντί που το 1994 ξεκίνησε τη μεγάλη καριέρα του Χιου Γκραντ στο συγκεκριμένο είδος, και βρήκε ένα σωρό μιμητές, λιγότερο ή περισσότερο επιτυχημένους. Το «Τέσσερις Γάμοι και μια Κηδεία» έγινε σειρά για την πλατφόρμα streaming Hulu, και θα κάνει πρεμιέρα στις 31 Ιουλίου, ωστόσο από το πρώτο τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε δεν φαίνεται να έχει και πολλή σχέση με την πρωτότυπη ταινία.

Για την ακρίβεια, οι μόνες ομοιότητες φαίνεται πως είναι το Λονδίνο, η Άντι ΜακΝτάουελ, που βλέπουμε για λίγα δευτερόλεπτα στο τρέιλερ, οι τέσσερις γάμοι και η μία κηδεία: Σύμφωνα με την υπόθεση: «Η Μάγια, νεαρή διευθύντρια επικοινωνίας στην καμπάνια ενός υποψήφιου Γερουσιαστή της Νέας Υόρκης, λαμβάνει μια πρόσκληση σε γάμο από έναν συμφοιτητή της στο κολέγιο που τώρα ζει στο Λονδίνο. Αφήνει πίσω της την επαγγελματική και προσωπική ζωή, για να ταξιδέψει στην Αγγλία και να επανενωθεί με παλιούς φίλους, και βρίσκεται μπλεγμένη στις δικές τους προσωπικές κρίσεις. Σχέσεις κτίζονται και διαλύονται, πολιτικά σκάνδαλα αποκαλύπτονται, η κοινωνική ζωή του Λονδίνου παρωδείται, ερωτικές σχέσεις ανάβουν και σβήνουν και φυσικά γίνονται τέσσερις γάμοι… και μια κηδεία».

Με τη Νάταλι Εμάνιουελ (τη Μισάντεϊ του «Game of Thrones») στη θέση του Χιου Γκραντ, η σειρά των Μίντι Κάλινγκ και Ματ Ουόρμπερτον φαίνεται να μένει πιστή στους κώδικες (και τα κλισέ) των ρομαντικών κομεντί, αλλά η συσχέτισή της με την ταινία του 1994 φαίνεται πως είναι μόνο για εμπορικούς λόγους…

Πηγη

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Έτσι θα γίνει το σωστό bingewatching της τρίτης σεζόν του «Stranger Things»

«RoboCop Returns»: όσα ξέρουμε για το σίκουελ