in , ,

Έτσι θα γίνει το σωστό bingewatching της τρίτης σεζόν του «Stranger Things»

Μας το εξηγεί ο Σερίφης Χόπερ της σειράς, Ντέιβιντ Χάρμπορ.

Ώρες μας χωρίζουν πλέον από την πρεμιέρα του «Stranger Things 3» στο Netflix την Πέμπτη 4 Ιουλίου. Με τις κριτικές από τις ΗΠΑ να κάνουν λόγο για την καλύτερη σεζόν μέχρι τώρα, και με το Σαββατοκύριακο να πλησιάζει, οι περισσότεροι φαν θα δουν τα 8 νέα – ωριαία – επεισόδια πριν τελειώσει η εβδομάδα.

Ο σερίφης Χόπερ της σειράς, Ντέιβιντ Χάρμπορ, επιθυμεί να μοιραστεί τη σοφία του με τους επίδοξους θεατές: «Θεωρώ ότι μπορείτε να δείτε τα επεισόδια 1, 2 και 3 με χαλαρό ρυθμό. Αλλά από τη στιγμή που μπείτε στο 4, να είστε έτοιμοι για ένα πεντάωρο μπροστά στην οθόνη», λέει στο Mashable.

«Για μένα η εξέλιξη της σεζόν είναι τέτοια που, όταν αρχίσεις το επεισόδιο 4, δεν νομίζω ότι μπορείς να σταματήσεις. Και ο τρόπος που από το 4 φτάνεις μέχρι το 8 είναι τόσο υπέροχος, εγώ πραγματικά δεν μπορούσα να το κόψω. Έμεινα ξύπνιος μέχρι τις 4 το πρωί, ήταν ένας εφιάλτης» λέει ο Χάρμπορ και σίγουρα θυμίζει σε όλους μας δικές μας παρόμοιες ιστορίες με άλλες σειρές…

Επίσης θεωρεί ότι το bingewatching λειτουργεί καλύτερα για το δεύτερο μέρος της σεζόν: «Κάνει το φινάλε ακόμη πιο δυνατό. Η ιστορία παίρνει πραγματικά μπροστά, γιατί μόλις δούμε αληθινά με τι έχουμε να κάνουμε, βλέπεις όλον αυτόν το χορό και τότε το φινάλε σου δίνει σφαλιάρα στο πρόσωπο».

Εντάξει, μας έπεισες αδερφε.

Πηγη

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Καλοκαίριασε Ξανά,και η επιτυχία του καλοκαιριού είναι εδώ!!!

Το νέο «Τέσσερις Γάμοι και μια Κηδεία» δεν έχει καμία σχέση με το παλιό