in

H φάρσα που «έσπασε» τον Die Hard Μπρους Γουίλις

Την έκανε ο Τζάστιν Λονγκ στα γυρίσματα του «Πολύ σκληρός για να πεθάνει 4.0».

Όσα κι αν πέρασε ο Τζον Μακ Λέιν στις ταινίες «Πολύ σκληρός για να πεθάνει», δεν έχασε ποτέ την ψυχραιμία του. Ανάμεσα σε πυροβολισμούς, κυνηγητά και εκρήξεις, διατηρούσε πάντα το κουλ ύφος του Μπρους Γουίλις που τον υποδύθηκε. Τώρα όμως ο συμπρωταγωνιστής του στο «Πολύ σκληρός για να πεθάνει 4.0» («Live Free or Die Hard», 2007), Τζάστιν Λονγκ, αποκάλυψε τη φάρσα του που έκανε τον σκληρό Μπρους Γουίλις να λυγίσει.

Στη σκηνή καταδίωξης που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, μπορεί το αυτοκίνητο όπου βρίσκονται ο Λονγκ με τον Γουίλις να κινείται σε ελεγχόμενο περιβάλλον, αλλά η υψηλή ταχύτητα και οι απότομες στροφές είναι αληθινές. Γι αυτό το λόγο ο Γουίλις πριν ξεκινήσουν να γράφουν οι κάμερες, είπε στον Λονγκ με το γνωστό «πολλά βαρύ» ύφος: «Μικρέ, πάρε καμία δραμαμίνη γιατί θα έχουμε σκαμπανεβάσματα». Ο Λονγκ αρνήθηκε γιατί ήθελε να εκμεταλλευτεί τις συνθήκες και να παίξει πιο ρεαλιστικά «Μην πεις ότι δεν σε προειδοποίησα», ήταν η απάντηση του Γουίλις.

Και τότε ο Λονγκ είχε την ιδέα να ζητήσει από ένα μέλος του συνεργείου να του φέρει ένα μπολ με χυλό βρώμης, με τον οποίο γέμισε το στόμα του χωρίς να τον δει ο Γουίλις. Και όταν τελείωσε η σκηνή, εκείνος έκανε ότι ζαλίζεται και «ξέρασε» τον χυλό. Πάνω του, προφανώς, και όχι πάνω στον Γουίλις, γιατί είναι ακόμη ζωντανός και μπορεί να μιλάει γι’ αυτό.

Την αντίδραση του Γουίλις (μαζί με εξαιρετική μίμηση της φωνής του) την περιγράφει ο Λονγκ στο παρακάτω βίντεο:

Πηγη

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

StellaR vs Ηλίας…

«Στη σκιά των βράχων 2019»: Αναλυτικά το πρόγραμμα του φεστιβάλ